دومین دورهی انتخاب تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت
به گزارش گروه جامعه ، این بنیاد نهضت فراگیری را برای اشتغالزایی در مناطق محروم و روستاها، راهاندازی کرده است و در سال ۹۷ بالغ بر ۴۰ هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده و برنامههای گستردهتری را برای سال جاری در نظر گرفته است.
بر اساس این گزارش، دومین دورهی انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت روز جمعهی این هفته با حضور ۱۳۵۰ نفر شرکت کننده به شکل همزمان و سراسری در ۲۵ استان کشور برگزار میشود. از میان این تعداد شرکتکننده، ۱۵۰ نفر پس از قبولی در آزمون و انجام مصاحبههای تخصصی و روانشناسی و حضور در دورهی آموزشی پانزده روزه، به عنوان تسهیلگران بنیاد برکت انتخاب و در روستاها و مناطق محروم کشور در فعالیتهای اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت مشارکت خواهند کرد. در دورههای آموزشی، پذیرفتهشدگان با تکنیکهای تسهیلگری، رهیافتهای مشارکت با مردم و دستورالعملها و آیینهای اجرایی طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت آشنا شده و سپس متناسب با نیاز در نقاط هدف به همکاری دعوت خواهند شد.
بر اساس این گزارش، توانایی ارتباط با مردم، برخورداری از روحیهی مشارکتپذیری، داشتن رویکرد حل مسایل، قابلیت بسیج و راهبری جوامع محلی و بهره بردن از ویژگیهای مدیریتی از جمله ملاکها و معیارهای انتخاب تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت بهشمار میرود.
تسهیلگران بنیاد برکت در مقام رابط میان این بنیاد و مجریان طرحهای اشتغالزایی از میان افراد بومی و ساکن هر استان انتخاب میشوند و قرار است آییننامههای اجتماعمحور در مبحث طرحهای اشتغالزایی برکت را اجرایی کنند.
شناسایی جامعهی هدف برای مجریان طرحهای اشتغالزایی، ارتباط و تعامل با دستگاههای ذیربط، شناسایی افراد مشمول، پیگیری، نظارت و پایش طرحهای اشتغالزایی و آموزش مجریان و تسهیلگران مطابق با آییننامههای مصوب بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از دیگر وظایف و مسئولیتهای این تسهیلگران است.
آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، تهران، قم، همدان، یزد، هرمزگان، لرستان، ایلام، گیلان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، کردستان، فارس، چهارمحال و بختیاری، کرمان، گلستان، اردبیل و مازندران استانهایی هستند که روز جمعه دومین دورهی انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت را برگزار میکنند.
گفتنی است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اولین دورهی انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی را سال گذشته برگزار و ۲۰۰ تسهیلگر را جذب کرد که ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده توسط این بنیاد در سال ۹۷ با مشارکت این تسهیلگران به سرانجام رسید. با توجه به گسترش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت در روستاها و مناطق محروم سراسر کشور، افزایش تعداد تسهیلگران احساس میشد، که با انتخاب تسهیلگران جدید، سرعت اشتغالزایی این بنیاد شتاب بیشتری خواهد گرفت.
لازم به توضیح است، رابطهی بنیاد برکت با این تسهیلگران به شکل پیمانکاری است و در یک فرآیند سه ساله، به ازای ایجاد هر شغل حقالزحمه دریافت خواهند کرد.