افزایش ۱۳۴۰ درصدی تشکیل پروندههای تخلف
به گزارش گروه اقتصاد ، عباس تابش در گردهمایی مدیران ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش اهمیت بازرسی و نظارت در سال ۹۸، گفت: تمامی نیروهایی که به هر نحوی قرار داد بازرسی دارند و در بخش دیگری حضور دارند، حداقل در این ماه باید به بازرسی برگردند.
وی افزود: در خرداد انتخابات حمایت از حقوق مصرف کنندگان را داریم، در این زمینه کمک کنید این دوره یک انجمن قوی و مقتدری داشته باشیم.
تابش ادامه داد: رسیدگی به عدم ایفای تعهد را در برنامه داریم که در این خصوص از ۲۴ هزار پروندهای که عدم ایفای تعهد دارند ۷۰۰ شرکت بیش از ۸۰ درصد عدم ایفای تعهد داشتند، البته برخی از این پروندهها مشکل مدارک دارند.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مواردی که وزیر صنعت، معدن و تجارت و ستاد بر انجام آن اصرار دارند بازرسی است، افزود: در تعداد بازرسی سال ۹۷ نسبت به سال۹۶ حدود ۱۰ درصد و در کشف قاچاق ۳۲ درصد افزایش عملکرد داریم که نشان میدهد استانها تلاش بسیاری داشتند، اما این تلاش جوابگوی شرایط اقتصادی کشور را ندارد که نیاز به تلاش مضاعف میباشد.
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان از تکلیف دولت به این سازمان برای اعلام روزانه قیمت ۹۲ قلم کالایی و ارسال گزارش آن برای رئیس جمهور خبر داد و تاکید کرد سازمانهای صمت با افزایش در تعداد ماخذ و دقت در تکمیل بانک قیمت برای تحلیل بهتر سازمان حمایت باید جدی باشند.
تابش درباره مسائل مربوط به قیمت گذاری خدمات و کالا گفت: مرجع کارشناسی قیمت در کشور اعم از خدمات و کالای شهرداری ها، وزارت راه، شرکتهای دولتی و خصوصی و ... سازمان حمایت است و کارگروه تنظیم بازار هم مرجع تصمیم گیری درباره قیمت خدمت و کالا است.