جلوگیری از فروش "نفت ایران" باعث بی ثباتی اقتصاد جهانی می شود
به گزارش گروه بین الملل به نقل از تارنمای نیوز 18 هند ،این دیپلمات برجسته هندی افزود،این اقدام آمریکا در زمانی که اقتصاد جهانی به نفت بیشتری نیاز دارد،نمی تواند به مدت طولانی ادامه داشته باشد.
به عقیده این دیپلمات برجسته هندی ،هدف آمریکا از تمدید نکردن خرید نفت هشت کشور ،وارد کردن فشار حداکثری به ایران و وادار کردن این کشور به مذاکره با واشنگتن است.
دیپلمات سابق هند در عربستان با بیان اینکه آمریکا هیچ نفتی را از ایران وارد نمی کند گفت که جلوگیری از خرید نفت ایران اقدامی خودخواهانه است که باعث وارد آمدن فشار بر متحدان آمریکا می شود.
وی با اشاره به تاثیر تحریم های آمریکا بر پالایشگاههای هند گفت در صورتی که نفت جایگزین ،کیفیت نفت ایران را نداشته باشد ،این پالایشگاهها دچار مشکل می شود.
'احمد' گفت که ایران نفت خود را با شرایط بسیار مناسب و رقابتی و با مهلت پرداخت مناسب به هند می فروشد در حالی که کشورهای دیگر از جمله عربستان بهای نفت صادراتی خود را یک روزه طلب می کند.
به نوشته این روزنامه ،مخالفت آمریکا با تمدید معافیت کشورها برای ادامه واردات نفت از ایران، روز دوشنبه قیمت نفت در بازار های جهانی به 74.30 دلار در هر بشکه رسید.
در ماه نوامبر (آبان) بود که آمریکا پس از بررسی وضعیت موجود بعد از اعمال آن تحریم های اقتصادی، به هشت کشور از جمله کره جنوبی، چین، هند، یونان، ایتالیا، تایوان، ژاپن و ترکیه به مدت شش ماه برای خرید نفت از ایران معافیت داد تا با سهمیه ای محدود از ایران نفت بخرند.
تمام این تحولات بر واردات هند تاثیر خواهد گذاشت. عربستان سعودی و عراق کشور های اول و دوم صادر کننده نفت به هند هستند در حالی که ایران در جایگاه سوم قرار دارد.
داده های منتشر شده توسط وزارت بازرگانی هند نشان می دهد که واردات نفت از ایران در سه سال گذشته افزایش یافته است.