آفریقا؛ بازار تسلیحاتی رژیم صهیونیستی
خبرگزاری میزان: بخش صادرات وزارت جنگ رژیم صهیونیستی گزارش داد که صادرات تسلیحاتی و نظامی این رژیم به کشورهای آفریقایی در سال گذشته میلادی بیش از 40 درصد افزایش داشته است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از روزنامه معاریو چاپ تل آویو، مجموع قرارادادهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی با کشورهای آفریقایی در سال 2014 برابر با 5.66 میلیارد دلار بوده است.
معاریو افزود: به این ترتیب اسرائیل در رده دهم کشورهای صادر کننده سلاح در دنیا قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، هند در رتبه اول کشورهای وارد کننده سلاح از رژیم صهیونیستی قرار دارد و پس از آن نیز برخی کشورهای آسیایی و کشورهای حاشیه اقیانوس آرام قرار دارند، به گونه ای که این رژیم 2.94 میلیارد دلار از تجهیزات امنیتی و نظامی خود را به کشورهای آسیایی فروخته است.
آمریکای شمالی نیز در رتبه دوم خرید تسلیحات رژیم صهیونیستی است که ارزش قراردادهای تسلیحاتی این رژیم با کشورهای این منطقه 937 میلیون دلار بوده و پس از آن نیز کشورهای آمریکایی لاتین با 716 میلیون دلار و پس از آن نیز کشورهای اروپایی با 724 میلیون دلار قرار دارند.
صادرات تجهیزات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی به کشورهای آفریقایی در سال 2013 افزایش بی سابقه ای داشته اما در سال 2014 شاهد افزایش 40 درصدی صادرات تجهیزات نظامی و امنیتی این رژیم به آفریقا هستیم.
کشور رواندا در راس کشورهای آفریقایی وارد کننده سلاح و تجهیزات امنیتی رژیم صهیونیستی قرار دارد.
همچنین بر اساس گزارش های مشابهی که از سوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی صادر شده بود، روابط نظامی این رژیم با کشورهای آفریقایی طی 6 سال گذشته تقویت یافته است، به گونه ای که در سال 2009 حجم صادرات تسلیحات نظامی رژیم صهیونیستی به کشورهای آفریقایی تنها 71 میلیون دلار بوده، سپس در سال 2010 این رقم به 77 میلیون دلار رسیده و طی سال های 2011 و 2013 نیز به ترتیب به 127 و 223 میلیون دلار رسیده است.
افزایش صادرات تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به کشورهای آفریقایی همزمان با کاهش صادرات تسلیحات نظامی این رژیم به دیگر کشورها بوده است که کارشناسان نظامی صهیونستی این مساله را با کاهش بودجه کشورهای وارد کننده سلاح های رژیم صهیونیستی مرتبط دانسته اند.
ضمن اینکه برخی از این کشورها برنامه هایی را در راستای خودکفایی در زمینه صنایع امنیتی و نظامی به اجرا گذاشته اند و همین مساله موجب شده تا این رژیم کشورهای آفریقایی را برای صادرات تسلیحاتی نظامی و امنیتی خود برگزیند.
ضمن اینکه برخی از این کشورها برنامه هایی را در راستای خودکفایی در زمینه صنایع امنیتی و نظامی به اجرا گذاشته اند و همین مساله موجب شده تا این رژیم کشورهای آفریقایی را برای صادرات تسلیحاتی نظامی و امنیتی خود برگزیند.
صنایع نظامی رژیم صهیونیستی بیشتر متمرکز بر توسعه جنگنده ها و سامانه های هوایی، ساخت و فروش سیستم های اطلاعاتی از جمله سیستم های شنود و جنگ الکترونیکی در کنار سامانه های دفاعی هوایی، رادارها و هواپیماهای بدون سرنشین می باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *