مرگ سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در جهان/ خدمات الکترونیک سلامت تا پایان خردادتکمیل می‌شود/ لزوم بیمه شدن خدمات روانشناسی

12:59 - 09 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۱۳۶۴۱
مرگ سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در جهان، خدمات الکترونیک سلامت تا پایان خردادتکمیل می‌شود، لزوم بیمه شدن خدمات روانشناسی، انجام ۱۰۰۰ عمل پیوند در دانشگاه علوم پزشکی تهران و ... گزیده‌ای اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

مرگ سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در جهان/ خدمات الکترونیک سلامت تا پایان خردادتکمیل می‌شود/ لزوم بیمه شدن خدمات روانشناسیبه گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، مرگ سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در جهان، خدمات الکترونیک سلامت تا پایان خردادتکمیل می‌شود، لزوم بیمه شدن خدمات روانشناسی، انجام ۱۰۰۰ عمل پیوند در دانشگاه علوم پزشکی تهران و ... گزیده‌ای اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید.

 

• مرگ سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در جهان
معاون بهداشت وزارت بهداشت همزمان با روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل/۸ اردیبهشت) از اشتغال به کار ۲۰ میلیون ایرانی در ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار کارگاه خبر داد و گفت: ۳ هزار بازرس بهداشت حرفه‌ای بر این کارگاه‌ها نظارت می‌کنند. به گزارش ایسنا، علیرضا رئیسی اظهار داشت: بر اساس آمار‌های منتشره از مرکز آمار ایران در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار کارگاه با بیش از ۲۰ میلیون نفر شاغل در بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات کار می‌کنند که تأمین، حفظ و صیانت از سلامت کار و کارگر و محیط کار و پیشگیری از بیماری‌های شغلی در این بخش عظیم بر عهده کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در وزارت بهداشت است و در این راستا حدود ۳۰۰۰ بازرس بهداشت حرفه‌ای در کشور ارائه خدمت می‌کنند.

• خدمات الکترونیک سلامت تا پایان خردادتکمیل می‌شود
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ریل خدمات الکترونیک در نظام سلامت تا پایان خرداد ۹۸ تکمیل می‌شود که قسمتی از خدمات نیز در آن قرار دارد، اما باید توجه کرد همه کشور‌هایی که خدمات الکترونیک دارند یک مرتبه به این مرحله نرسیدند و ابتدا باید ریل گذاری لازم انجام شود. به گزارش ایرنا، قاسم جان بابایی افزود: فرآیند الکترونیکی شدن خدمات باید مسیر طبیعی خود را طی کند. در حال حاضر حوزه بهداشت فرآیند‌های مراقبتی را در سامانه‌های خود ثبت می‌کند، اما حوزه درمان پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

• لزوم بیمه شدن خدمات روانشناسی

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: در اولین فرصت باید بتوانیم تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گیریم، خدمات بیمه‌ای برای اقشار مختلف به ویژه اقشار متوسط ضروری است. غلامعلی افروز با بیان اینکه بر این باورم که علوم تجربی فرش علوم انسانی و روانشناسی عرش علوم انسانی است، گفت: روانشناسی یک اصل است و همه غایت خلقت برای روانشناسی است و اگر به خوبی کار کنیم کار عرشی است.

• انجام ۱۰۰۰ عمل پیوند در دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سالانه بیش از ۲۵۰ هزار عمل جراحی در این دانشگاه انجام می‌شود که هزار عمل جراحی شامل پیوند ارگان‌های مختلف از جمله قلب، قرنیه، مغز استخوان، کبد و کلیه است. عباسعلی کریمی افزود:انشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه کشور با قدمت ۱۷۰ ساله از زمان مدرسه دارالفنون، افتخار میزبانی هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت را دارد که به صورت کاملاً دانشگاهی برگزار می‌شود و دانشگاه‌های کشور‌های مختلف و سران آن‌ها از ۴۳ کشور جهان در آن حضور دارند. به گزارش ایلنا، وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران، اظهار کرد: اگرچه گفته می‌شود که حوزه بهداشت و سلامت مشمول تحریم‌ها نیست، اما اثرات آن در این جلسه نیز مشهود است و بسیاری از شرکت کنندگان نتوانستند در این مجمع حضور داشته باشند؛ اما علی‌رغم تمام محدودیت‌ها ۱۳۰ مهمان از ۴۳ کشور در این مجمع شرکت کرده‌اند.

• افزایش سقط در زنان بالای ۴۰ سال
یک فلوشیپ نازایی، به علل بروز ناباروری به دنبال افزایش سن زوجین اشاره کرد و گفت: میزان سقط در زنان بالای ۴۰ سال، ۲ تا ۳ برابر بیشتر از سایر زنانی است که در سن باروری قرار دارند. سیمین ظفردوست با اشاره به تاثیر افزایش سن زوجین در کاهش میزان باروری، اظهار داشت: شکی نیست که افزایش سن در زنان و مردان، باعث کاهش میزان باروری می‌شود و امروزه شاهد هستیم که به علت مشکلات اجتماعی، اقتصادی و…، سن ازدواج در جامعه افزایش پیدا کرده و برخی زوجین تمایل دارند فرزند آوری را به تأخیر بیاندازند. وی تاکید کرد: تاخیر در فرزند آوری، تقریبا به مهم‌ترین مشکل باروری تبدیل شده و به نظر می‌رسد که زوجین، خیلی از جدی بودن تاثیر سن در باروری آگاهی نداشته و لازم است با برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی زوجین از تأخیر در فرزندآوری را افزایش دهیم.

• تحریم‌ها نباید مانع دسترسی مردم به خدمات سلامت شود
وزیر بهداشت، با عنوان این مطلب که سلامت یک انتخاب سیاسی است، گفت: تحریم‌ها نباید مانع دسترسی آحاد مردم به خدمات سلامت شود. سعید نمکی افزود: مجمع جهانی سلامت، به عنوان کانون مطرح در سطح جهانی، برای طرح اندیشه‌های نو در حوزه سلامت، شناخته می‌شود. به گزارش مهر، وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت به عنوان جدیدترین سیاست ایران در حوزه سلامت، گفت: اصلاحات انجام شده در این طرح، با واکنش‌های مثبت مردم همراه بوده است.
• انجام ۲۵۰ هزار عمل جراحی در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: سالانه ۲۵۰ هزار عمل جراحی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه انجام می‌شود. عباس علی کریمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنج هزار تخت بیمارستانی فعال دارد و سالانه سه میلیون و هشتصد هزار ویزیت سرپایی در مراکز درمانی دانشگاه انجام می‌شود. به گزارش مهر، وی با اشاره به ۳۰۰ هزار بستری در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: سالانه ۲۵۰ هزار عمل جراحی در مراکز درمانی دانشگاه انجام می‌شود.
• ارسال ۵۰۰ میلیون تومان دارو و تجهیزات به مناطق سیل‌زده خوزستان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از ارسال ۵۰۰ میلیون تومان دارو و تجهیزات به مناطق سیل‌زده خوزستان خبر داد. جلیل کوهپایه‌زاده در خصوص فعالیت‌های این دانشگاه در مناطق سیل زده‌گفت: بعد از وقوع سیلاب، وزیر بهداشت درخواست کرد، دانشگاه‌ها به امدادرسانی بپردازند و دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان استان معین خوزستان از طریق استانداری انتخاب شد. وی تصریح کرد: یک تیم از دانشگاه به صورت ثابت به منطقه خوزستان، هویزه و دشت آزادگان اعزام شد که ۵ پزشک عمومی، ۵ پرستار، ۲ متخصص طب اورژانس حدود ۱۰ روز در منطقه مستقر شدند و خدمات بسیار خوبی را در منطقه هویزه انجام دادند.

  • سرگیجه را جدی بگیرید
    استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، نسبت به عوارض سرگیجه به عنوان علامت بیماری، هشدار داد. محسن احدی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره اختلالات تعادلی و سرگیجه در هجدهمین کنگره شنوایی‌شناسی ایران، گفت: سرگیجه یک احساس ناخوشایند بوده که می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلفی باشد و باعث می‌شود به بیمار احساس چرخش یا توهم حرکت دست دهد. به گزارش برنا، وی با بیان اینکه سرگیجه بیماری نیست، بلکه نشانه یک بیماری است، افزود: این نشانه ممکن است به دلیل ناراحتی در سیستم عصبی مانند تومورها، سکته‌های مغزی و ام اس، بیماری‌های قلبی و عروقی مانند افت برون‌ده قلبی، تغییرات و افت ناگهانی فشار خون، بیماری‌های گوش داخلی از جمله مینیر، سرگیجه‌های وضعیتی خوش خیم، نوریت‌ها و لابیرنتیت‌ها، همچنین اختلالات سایکولوژیک و بیماری‌هایی که جنبه روانی دارند مثل اضطراب زیاد باشد.

• تحریم‌های ظالمانه سلامت مردم ایران را نشانه گرفته است
معاون اول رئیس جمهور به تحریم‌های دولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: تحریم‌های ظالمانه سلامت مردم ایران را نشانه گرفته است. اسحاق جهانگیری اظهار داشت: سلامت معنای فراتر از صرفاً نداشتن بیماری است و به عنوان بزرگ‌ترین مصداق عدالت اجتماعی نام برده می‌شود که تحقق آن از مهم‌ترین وظایف دولت‌هاست. وی افزود: دسترسی عادلانه عموم مردم به خدمات بهداشتی و درمانی، به وزارت بهداشت سپرده شده است. به گزارش مهر، معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: افزایش سن امید به زندگی، کاهش مرگ و میر مادران باردار و…، از دستاورد‌های حوزه سلامت کشور در بعد از انقلاب بوده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *