از حضور کتاب جدید نویسنده «دختر شینا» در نمایشگاه کتاب تا اظهارات نویسنده آمریکایی در جشنواره فیلم فجر
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ؛ چهارمین روز از اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به کنسرت لوریس چکناواریان در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه به نفع سیل زدگان اشاره کرد.
دخل و خرج تئاتر به هم نمیخورد/هزینه ۱۲۴ میلیونی یک نمایش برای گروهی جوان
مسئله قیمت بلیت محصولات فرهنگی همیشه یکی از مشکلات جدی و پر حاشیه سالهای گذشته عرصه هنرهای نمایشی بوده و همواره افزایش یا کاهش آن از سوی مخاطبان و از سوی عوامل تولید نمایش، محل بحث بوده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مسئله قیمت بلیت محصولات فرهنگی همیشه یکی از مشکلات جدی و پر حاشیه سالهای گذشته عرصه هنرهای نمایشی بوده و همواره افزایش یا کاهش آن از سوی مخاطبان و از سوی عوامل تولید نمایشی محل بحث بوده است.
فارغ از آثار سلبریتی محور و آثاری که به صورت تجملاتی و گاهاً با نام موزیکال روی صحنه می روند، تئاتر به صورت جداگانه و به معنای واقعی آن چه بهایی را برای تولید کننده و چه بهایی را برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت.
به طور معمول در آثاری که مملو از چهره های مشهور ورزش و موسیقی و سینما هستند به بهانه حضور این افراد بلیت تئاتر را به هر قیمتی به مخاطب ارائه می کنند و مخاطب این آثار هم بیش از داشتن دغدغه تئاتر به فکر دیدن سلبریتی مورد نظر خود از فاصله نزدیک است.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
به هیچ عنوان موسیقی پاپ گوش نمیکنم/۱۳ اردیبهشت به نفع سیلزدگان کنسرت برگزار میکنم
رهبر ارکستر ملی ایران گفت: من همیشه در گوش دادن موسیقی بهروز هستم و سعی میکنم جدیدترینهای جهان موسیقی را گوش کنم. البته هیچ وقت موسیقی پاپ و سنتی گوش نکرده و نمیکنم چراکه هیچ ارتباطی بین من با موسیقی پاپ برقرار نمیشود.
لوریس چکناوریان آهنگساز و رهبر ارکستر مطرح کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، در خصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: خدا را شکر همه چیز خوب و مرتب است و حالم این روزها کاملاً خوب است. از خداوند تشکر میکنم که این سلامتی را به عطا کرده است.
وی درباره پروژه جدید موسیقایی خود اظهار کرد: چندین پروژه موسیقیایی و آلبوم در دست دارم اما به دلیل اینکه فعلاً هیچکدام کاملاً به پایان نرسیده نمیتوانم خبر درستی از آنها را به اطلاع هنر دوستان برسانم.
رهبر اکستر ملی ایران در مورد اجرای کنسرت در سال جدید افزود: برنامههای مختلفی برای اجرای کنسرت دارم که جدیدترین آن اجرای کنسرت برای سیل زدگان خواهد بود که در بوستان آب و آتش برگزار میشود. این کنسرت سیزدهم اردیبهشت ماه برگزار شده و تمامی عواید آن به سیل زدگان اختصاص خواهد یافت.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
مردم ما تحریمها را به نعمتها و برکتها تبدیل میکنند/ عرضه «ساجی» از امروز در غرفه انتشارات سوره مهر
نویسنده «دختر شینا» گفت: کشور ما همیشه در معرض نگاههای بدخواهانه دشمن بوده و همیشه سعی شده وضعیتی بوجود آید که مردم و انقلاب را غمگین و ناامید کنند. البته مردم ما به قدری امیدوار هستند با تلاششان تحریمها را به نعمتها و برکتها تبدیل کنند.
بهناز ضرابی زاده نویسنده «دختر شینا» که امسال با کتاب «ساجی» در نمایشگاه کتاب تهران حضور خواهد داشت در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره وضعیت بازار نشر گفت: سال گذشته به دلیل تحریمهایی که اعمال شد و افت و خیزهایی که در قیمت دلار شاهد بودیم گرانی کاغذ بوجود آمد که در نهایت باعث شد ناشران آنچنان که باید نتوانند فعالیت کنند و کتابهایشان را به چاپ رسانند، اما آنچه امروز اهمیت دارد این است که فکر کردن به این مسئله، باعث گذراندن روزها با غم میشود.
وی اظهار کرد: آنچه نباید در شرایط کنونی فراموش کنیم این است که کشور ما همیشه در معرض نگاههای بدخواهانه دشمن بوده و همیشه سعی شده وضعیتی بوجود آید که مردم و انقلاب را غمگین و ناامید کنند. البته مردم ما به قدری امیدوار هستند که با تلاششان تحریمها را به نعمتها و برکتها تبدیل کنند. فکر میکنم ایرانیان به قدری خوشفکر و مصمم هستند که برای حل مشکلاتشان راه حل خوبی پیدا میکنند و از همین حیث من امیدوار به فرداها و روزهای روشن هستم.
این نویسنده تصریح کرد: همیشه مشکلاتی چه درباره مکان نمایشگاه کتاب و چه نوع برگزاری آن وجود دارد، اما من کلیت این رویداد را میبینم و آن این است که نمایشگاه به عنوان جشن ناشران و اهالی کتاب، محفل بسیار خوبی است که فعالان صنعت چاپ، نویسندگان، مترجمان و مخاطبان کتاب را دور هم جمع میکند تا از نزدیک با هم گفتمان داشته باشند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
نمایشگاه کتاب تهران آغاز به کار کرد/غرفه کشور چین با حضور وزیر ارشاد افتتاح شد
سی دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور ناشران و مخاطبان کتاب دوست امروز از ساعت ۱۰ صبح در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور ناشران و مخاطبان کتاب دوست امروز از ساعت ۱۰ صبح در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
از مهمترین برنامه های روز نخست سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران میتوان به افتتاح غرفه کشور چین به عنوان ششمین مهمان ویژه نمایشگاه است که لحظاتی پیش با حضور صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد.
در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران علاوه بر ۲۴۰۰ ناشر داخلی، ۸۰۰ ناشر خارجی به صورت مستقیم و غیر مستقیم آثارشان را ارایه می دهند. علاوه بر ارایه ۴۰۰ هزار عنوان کتاب مربوط به ۴ یا ۵ سال گذشته دهها رویداد فرهنگی مثل رونمایی ، برنامه های پژوهشی و گفتگو ها با محور کتاب در نمایشگاه برپا میشود.
۱۴ هزار و ۲۰۰ متر به ناشران عمومی، ۶ هزار و ۲۲۵ متر به ناشران دانشگاهی، سه هزار و ۲۳۰ متر ناشران آموزشی، و ۱۲۰۰ متر در رواق شرقی مصلی برای غرفه داران در نظر گرفته شده است و امسال تنها بخش دانشگاهی زیر چادر هستند و سایر ناشران در بخشهای مسقف مصلی کتابهایشان را عرضه خواهند کرد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
گفتوگوی نویسنده برنده اسکار با رسانههای ایرانی/اکران فیلم دونده در هفتمین روز فجر جهانی
هفتمین روز از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در حالی آغاز میشود که همچون روز گذشته همه چیز معطوف به حضور "پل شریدر" فیلمنامه نویس برنده اسکار و مطرح آثاری همچون راننده تاکسی و گاو خشمگین است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هفتمین روز از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در حالی آغاز میشود که همچون روز گذشته همه چیز معطوف به حضور "پل شریدر" فیلمنامه نویس برنده اسکار و مطرح آثاری همچون راننده تاکسی و گاو خشمگین است.
شریدر روز گذشته در مجموعه برنامه های دارالفنون کارگاه آموزشی خود را پشت سر گذاشت و در همین راستا در مبحث نگارش فیلمنامه، ساختار اثر، چدیمان کاراکتر و همچنین پیرنگ اثر به بحث و گفت و گو با دوستداران سینما پرداخت و امروز در نشستی مجزا به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
این نشست در سالن شماره یک چارسو ساعت ١٠:٣٠ تا ١٢:٣٠ برگزار شد و نمایندگان رسانه ها و منتقدان سینمایی با شریدر به گفت و گو نشستند.
پل جوزف شریدر فیلمنامه نویس آثاری مانند "راننده تاکسی"، "گاو خشمگین" و "آخرین وسوسه مسیح" است. وی با نوشتن فیلمنامه "راننده تاکسی" ساخته اسکورسیزی بخشی از تاریخ سینما را رقم زده است؛ فیلمی که نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم و برنده نخل طلای جشنواره فیلم کن شد. ادامه همکاری شریدر با مارتین اسکورسیزی در فیلمهای "گاو خشمگین"، "آخرین وسوسه مسیح" و "احیای مردگان" منجر به موفقیتهای بیشتری برای او شد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
قضای روزههای ماه مبارک رمضان سال گذشته را چه زمانی بجا بیاوریم؟/اهمیت به پیشواز رفتن ماه فضیلت خدا
کارشناس علوم قرآنی گفت: خداوند متعال دو ماه رجب و شعبان را به عنوان مقدمه وصول، حضور و ورود به ماه مبارک رمضان قرار داده است تا انسان در این دو ماه، روزههای قضای خود را بجا بیاورد و احراز استعداد برای ورود به ماه مبارک رمضان را برای خود فراهم کند.
حجت السلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی کارشناس علوم قرآنی و پیشنماز مسجد بلال صدا و سیما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره شان و منزلت ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان ماه بسیار با اهمیتی است. این ماه بالاترین ماهها، ساعتش بالاترین ساعات و ایامش بالاترین ایام در طول سال به شهادت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) است.
وی درباره اهمیت به جا آوردن روزه های قضای خود در ماه رمضان سال و یا سالهای گذشته بیان کرد: در روایت داریم که اگر رمضان از کسی بگذرد و خدا از او نگذرد وی از شقیترین مردمان است. به واسطه شدت اهمیتی که ماه مبارک رمضان دارد خداوند متعال دو ماه رجب و شعبان را به عنوان مقدمه وصول، حضور و ورود به این ماه مبارک قرار داده تا انسان در این دو ماه به روزههای قضای خود در این دو ماه بپرداز و احراز استعداد برای ورود به ماه مبارک رمضان را برای خود فراهم نماید.
مشاور اسبق رئیس صدا و سیما درباره تاثیر دو ماه رجب و شعبان بر ماه رمضان افزود: این اتفاقات به مناسبت اهمیت فراوان ماه رمضان و اهمیت ویژه روزه و روزه داری است. خداوند متعال به اهل ایمان مهلتی میدهد تا از فرصت این دو ماه استفاده کرده و شرایط ورود به ماه رمضان را پیدا کنند.