کالاهای پرمصرف ماه مبارک رمضان تامین شد/ کالا به وفور وجود دارد
قاسمعلی حسنی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد درباره وضعیت بازار مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بازار در وضعیت آرامی به سر میبرد و کالا نیز به صورت وفور وجود دارد.
دبیر اتحادیه بنکدارن مواد غذایی با بیان اینکه دولت نباید اجازه افزایش قیمت تا ۱۵ مردادماه سال جاری به کالاهایی که قیمت مصرف کننده دارند بدهد، افزود: تمام کارخانجات از قبل از عید مواد اولیه و کالای تولید شده به مدت چهار ماه را در اختیار دارند بنابراین جایی برای افزایش قیمت تا ۱۵ مردادماه نیست و توجیهی ندارد، به جای آن شرکتها میتوانند تخفیفهای کاذب ۴۰ تا ۵۰ درصدی خود را کاهش دهند.
وی گفت: قیمت برنج ایرانی در بازار از ۱۶ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان و قیمت برنج خارجی ۶ هزار ۳۰۰ تومان تا ۷ هزار و ۳۰۰ تومان، قیمت خرما نیز از ۱۵ هزار تومان تا ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.
حسنی خاطرنشان کرد: کالاهای پرمصرف ماه مبارک رمضان از جمله برنج، روغن، خرما، پنیر، حبوبات همه تامین شده و کمبودی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: هیچ گونه کمبودی برای ماه مبارک رمضان نداریم و به هر میزان کالایی که نیاز باشد در بازار وجود دارد.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره مشکلاتی که در توزیع شکر به وجود آمده بود، گفت: شکر از طریق تعاونیها و ادارت دولتی در حال توزیع است.
وی همچنین درباره قیمت روغن خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه دولت مجوز افزایش قیمت را صادر نمیکند، در حال حاضر اختلاف قیمتی بین بازار و قیمت مصرف کننده وجود دارد.
حسنی تصریح کرد: اگر بخش خصوصی فعال باشد و دولت کار را به این بخش واگذار کند بازار با ثبات بیشتر و قیمتهای مناسب تری همراه خواهد بود.