امیر خوشکنار: ۷ هزار ارتشی در خدمترسانی به سیلزدگان لرستان حضور داشتند
گروه سیاسی ؛ امیر سرتیپ دوم ستاد «مراد خوش کنار» روز سهشنبه ۲۷ فروردین در دیدار فرماندهان ارتش لرستان با آیتالله میرعمادی که به مناسبت روز ارتش برگزار شد، اظهار کرد: در دوران انقلاب بدنه ارتش که اعضای آن از جوانان مردمی بودند به ندای رهبر لبیک گفته و در براندازی نهایی رژیم شرکت کرد.
وی با ذکر این مطلب که ارتش کودتای ۲۱ بهمن ۵۷ را خنثی و تیر خلاص را بر پیکره رژیم پهلوی زد، تصریح کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی تغییرات اساسی در معیارهای کشور ایجاد شد.
خوش کنار با تاکید بر اینکه دشمنان در کمین انقلاب نغمه انحلال ارتش را سر داده بودند، اظهارکرد: امام امت به عنوان بزرگترین حامی ارتش پای در میدان نهاد و طی پیامی با قاطعیت ضرورت حفظ ارتش را اعلام و فرمان تاریخی مهمی صادر و ۲۹ فروردین را روز ارتش نامیدند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ با تاکید بر اینکه بعد از پیام تاریخی امام ارتش با تمام تجهیزات در تمام شهرها رژه رفت و از طرفی مردم نیز میدان رفته و از ارتش حمایت کردند.
وی با اشاره به اینکه امام به رعایت نظم و انظباط در ارتش تاکید کردند، تصریح کرد: ارتش شایستگی خود را با همبستگی با مردم در پیروزی انقلاب ثابت کرد.
وی به فعالیت چشمگیر در بازسازی انقلاب، مراقبت مرزی ارتش در تامین امنیت پایدار اشاره و افزود: ارتش در مبارزه با گروهکهای تکفیری در کنار برادران سپاهی از بذل جان دریغ نکرده است.
خوشکنار ارتش را خدمتگزاری صدیق برای مردم و گوش به فرمان فرماندهی کل قوا دانست و افزود: کارآمدی ارتش در زلزله کرمانشاه و سیل اخیر در کشور قابل ارزش است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۸۴ با تاکید بر اینکه در موج اول بارندگی در لرستان از سوم فروردین کلیه امکانات امدادرسانی در همان ساعت اولیه ارسال شد، ادامه داد: در موج دوم بارندگیها بنا به درخواست فرماندار نورآباد نفربرهای ارتش به این شهرستان اعزام شد کمااینکه در درود و بروجرد هم پادگان مهندسی ۴۱۱ با تمام امکانات در کنار مردم بودند و در ایجاد سیل بند تعداد زیادی از روستاها را از غرق شدن نجات دادند.
وی با ذکر این مطلب که در ۱۳ فروردین ستاد بحران ارتش در پلدختر تشکیل شد، اضافه کرد: ۷ هزار نیروی ارتش در سیل اخیر حضور داشتند به طوری که امکانات ۴۰۰ دستگاه خودروی ارتش در اختیار مردم قرار گرفت.
خوشکنار انجام ۴۲۰ ساعت با ۷۵۰ سورتی پرواز توسط هوانیروز ارتش را از دیگر فعالیتهای ارتش به سیلزدگان پلدختر و معمولان برشمرد و با ذکر این مطلب که دو بیمارستان صحرایی در پلدختر و معمولان توسط ارتش ایجاد شد، ادامه داد: در این بیمارستانها ۲۱ هزار نفر طبابت شده و ۶۰۰ میلیون دارو توزیع شد.
وی با ذکر این مطلب که توسط گروه مهندسی ۴۱۱ پل اصلی پلدختر مرمت شد و قایقهای موتوری به روستای چممهر و کونانی اعزام شدند، تصریح کرد: تعداد ۴ کمپ در روستای چم مهر ایجاد و راههای دسترسی ایجاد شد این در حالی است که ۴۰۰ خانوار سیل زده در مساجد و حسینیه منازل سازمانی لشگر ۸۴ اسکان داده شد.
خوش کنار رژه ۲۹ فروردین امسال در لرستان را متمایز از سالهای گذشته دانست و افزود: امسال رژه ارتش رژه امداد رسانی است به طوری که ۱۰۰ دستگاه خودرو با تمام اقلام زیستی در خرمآباد رژه خواهند رفت این در حالی است که ۲هزار بسته غذایی یکماهه آماده شده و روز ۲۹ فروردین در سطح شهر با خودروهای ارتش جابجا خواهد شد.