کارکرد‌های گفتار درمانی در حوزه سلامت

13:58 - 29 فروردين 1398
کد خبر: ۵۱۰۴۶۶
لکنت در کودکان و بزرگسالان، دیگر اختلالات گفتاری و اختلال بلع ناشی از آسیب‌های مغزی و سکته، از جمله نشانه‌هایی است که مبتلایان به آن باید به گفتار درمان مراجعه کنند.

کارکرد‌های گفتار درمانی در حوزه سلامتبه گزارش گروه فضای مجازی ، لکنت در کودکان و بزرگسالان، دیگر اختلالات گفتاری و اختلال بلع ناشی از آسیب‌های مغزی و سکته، از جمله نشانه‌هایی است که مبتلایان به آن باید به گفتار درمان مراجعه کنند. کاربرد علم گفتاردرمانی در کودکان و بزرگسالان شامل رفع اختلالات گفتاری شایعی همچون نابه سامانی‌های گفتار، زبان، صدا و بلع به عللی همچون کم توانی ذهنی، افت شنوایی و مشکلات عصبی دوران رشد، آسیب‌های مغزی، بد عملکردی تار‌های صوتی و. است که موجب تاخیر در گفتار و زبان، اختلال در صوت و اختلال در بلع و تشدید صدا می‌شود.

از دیگر حیطه‌های خدمات گفتار درمانی می‌توان اختلالاتی از جمله ناروانی گفتار یا به اصطلاح عامه لکنت در کودکان و بزرگ سالان، دیگر اختلالات گفتاری و بلع ناشی از آسیب‌های مغزی، سکته و ضربه مغزی، اختلالات رشدی، اختلال تاخیر در رشد گفتار، اختلال تلفظ، اختلال در صوت و مشکلات عملکردی حنجره را نام برد که نیازمند مراجعه این افراد به گفتار درمانی است. مراجعه به‌موقع و زودهنگام به گفتار درمانی می‌تواند سبب کاهش طول دوره و تعداد جلسه‌های درمانی شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *