تشکیل اتاق فکر و مشاوره به سیل زدگان ضروری است
به گزارش گروه جامعه ، نشست هم اندیشی فرماندار شهرستان کارون، جمعی از مسئولان آموزش و پرورش با حضور رضا کچوئیان در محل فرمانداری این شهرستان برپا شد.
در این جلسه فرماندار شهرستان کارون، با اشاره به شرایط جوی پیش رو و احاطه شدن شهرستان کارون، با رود کارون، همچنین مسدود شدن تمامی راههای ارتباطی روستاهای این شهرستان با سایر نقاط استان، بر تخلیه منازل مسکونی توسط مردم تاکید کرد.
وی در ادامه، سه مدرسه این شهرستان را به عنوان اردوگاه معرفی و از فعالیت شبانه روزی ۵ مدرسه دیگر به صورت جهادی و چرخشی برای اسکان و خدمات رسانی به سیل زدگان سخن گفت.
کچوئیان، عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به روحیه ایثار و شهادت طلبی مردم این خطه، طی ۸ سال دفاع مقدس، شرایط حوادث اخیر را مشابه شرایط جنگ تحمیلی دانست و با تاکید بر فعالیت جهادی عموم مردم، مدیریت صحیح و تسریع در امدادرسانی و ارائه خدمات مضاعف تمامی دستگاهها و نهادهای مردمی و اتحاد، یکپارچگی و همدلی را تسکین دهنده آلام و درد آسیب دیدگان دانست.
وی، از حس مسئولیت به عنوان بزرگترین سرمایه دستگاه یاد کرد و افزود: دانشگاه فرهنگیان با برخورداری از این سرمایه بزرگ اجتماعی، خود را مسئول رویارویی با آسیبهای اجتماعی ناشی از حوادث پیش رو میداند.
این مقام مسئول، دانشگاه فرهنگیان را برخوردار از اساتید متخصص، توانمند و متعهد دانست و از اعلام آمادگی این نهاد برای تشکیل اتاق فکر در راستای همفکری و همکاری با فرمانداری و سایر نهادهای شهرستان کارون و سایر شهرها و شهرستانهای استان خوزستان خبر داد.
معاون دانشگاه، آموزش زندگی مسالمت آمیز توسط این دانشگاه را برای جلوگیری از بروز آسیبهای مختلف اجتماعی، روحی، روانی و اخلاقی مهم برشمرد و تصریح کرد: مشاوره به موقع به سیل زدگان، یکی از برنامههای مهم و اولویت دار این دانشگاه است. در چنین حوادث و بحرانهایی باید به فکر پیشگیری و درمان اضطراب بود. چرا که افراد حادثه دیده با از دست دادن سرمایههای خود قطعا دچار افسردگی و اضطرابهای حاد میشوند.
کچوئیان، تهیه و توزیع بروشورهای مرتبط با مسائل بهداشتی و مشاورهای را از برنامههای مهم دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد و گفت: این فعالیت گامی مهم در راستای آموزشهای همگانی به سیل زدگان است.
وی تاکید کرد: اکنون فرصت امتحان یکایک مسئولان و مردم است. بیشتر افراد سیل زده در شهرستان کارون از اقشار ضعیف جامعه هستند و تامین نیازهای اولیه زندگی نیز برای آنها بسیار دشوار است؛ بنابراین از تمام مردم و مسئولان انتظار میرود با دوری از هر گونه برخورد احساسی نسبت به موضوع، کمکهای خود را به همین چند روز محدود نکرده و تا اسکان و بازگشت سیل زدگان به زندگی عادی خود، در کنار آنها باقی بمانند.
در این جلسه، بر مدیریت صحیح طبخ و توزیع مواد غذایی تاکید و تهیه و ارسال مواد غذایی کنسرو شده، غذاهای خشک و فاسد نشدنی، دارو، اقلام شوینده و بهداشتی در اولویت قرار گرفت.
کچوئیان به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کارون، از ستاد مرکزی کمک رسانی استان مستقر در محل مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان بازدید کرد.