قطعی برق روستاهای تخلیه شده به دلیل مسائل ایمنی/ مشکل بالازدگی فاضلاب در بسیاری از نقاط اهواز برطرف شد
میثم جعفر زاده در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی در خصوص آخرین وضعیت استان خوزستان در خاطر نشان کرد: مشکل بالازدگی فاضلاب در بسیاری از نقاط شهر اهواز برطرف شده است و برای رفع مشکل در تمام نقاط اهواز پروژههایی در دست اقدام است تا وضعیت پایدار فاضلاب شهر اهواز در شرایط اضطراری نیز ادامه یابد.
وی در زمینه آخرین وضعیت سدهای استان خوزستان بیان کرد: تصمیماتی اتخاذ شده است تا خروجی برخی سدها تا حدودی کاسته شود در شرایط فعلی به حالت پایداری در پایین دست سدها برسیم و در همین راستا ورودی و خروجیها به دقت در حال کنترل است.
مدیر کل دفتر پدافند وزارت نیرو با اشاره به پیش بینیهای صورت گرفته در خصوص بارشهای جوی گفت: باید برای هفته آینده که احتمال بارش پیش بینی شده است ظرفیت پذیرش بارندگیها را در سدهای سیمره، کرخه، دز و گتوند افزایش دهیم.
وی افزود: تا این لحظه مشکل خاصی در زمینه آب و برق شهرهای استان وجود ندارد و قطعی برق اخیر اهواز نیز به سیلابها ارتباطی نداشته است.
جعفر زاده در خصوص وضعیت آب شرب شهرهای و روستاهای خوزستان گفت: حدود ۸۸ روستا با مشکل تأمین آب روبه رو بودند که از این رقم ۵۰ روستا خالی از سکنه است و ۳۸ روستا در حال حاضر با تانکرهای مستقر در منطقه و آبهای بسته بندی شده آبرسانی میشود.
مدیر کل دفتر پدافند وزارت نیرو به قطعی برق در برخی از روستاهای خوزستان اشاره کرد و گفت: روستاهایی که به دستور ستاد مدیریت بحران استان تخلیه شده اند قطعی برق دارند که در صورت آبگرفتگی خطر برق گرفتگی در منطقه ایجاد نشود و از لحاظ ایمنی با مشکلی روبه رو نشوند.
وی در ادامه به پایش ورودی و خروجی سدها تاکید کرد و افزود: مدیریت روان آبها و پایش ورودی و خروجی سدها تا پایدار شدن شرایط جوی ادامه خواهد داشت و با توجه به پیش بینیهای صورت گرفته برنامه ریزی انجام میشود.
جعفر زاده در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع سیلاب در پی بارشهای پیش بینی شده گفت: حدود ۴۵ روز است که اقدامات متعدد در استان خوزستان در حال انجام است و سدهای استان خوزستان تعداد زیادی از سیلابهای بزرگ را مهار کرده اند و خوشبختانه وضعیت تمام سدهای استان در حالت پایدار است.
مدیر کل دفتر پدافند وزارت نیرو خاطرشان کرد: تیمهای قوی به طور کشیک در حال بررسی ورودی و خروجی سدها و مدیریت روان آبها هستند که این تیم شامل متخصصین دانشگاهی و متخصصین فنی عملیاتی است و امیدواریم با سبکی که در ۴۵ روز اخیر در استان خوزستان پیش رفته ایم ایام باقی مانده را سپری کنیم و با کمترین خسارت بتوانیم این مسئله را مدیریت کنیم.