وحشت وزارت جنگ رژیم آمریکا از «اقتدار سپاه»/ تروریستهایی که دیگر آرامش ندارند
گروه سیاسی ؛ ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه (۸ آوریل ۲۰۱۹/ ۱۹ فروردین ۱۳۹۸) به وقت واشنگتن، مایک پمپئو وزیر خارجه رژیم آمریکا، تصمیم دونالد ترامپ را برای قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست کذایی گروههای تروریستی قرائت کرد.
این تصمیم احمقانه علاوه بر آنکه با مخالفت استراتژیستهای نظامی و امنیتی رژیم آمریکا در پنتاگون و سیا مواجه شد، موضع منفی سیاستمداران و دیپلماتهای کشورهای عمدتا موتلف آمریکا را هم در پی داشت؛ تا آنجا که وزارت خارجه انگلیس با درخواست آمریکا برای همراهی علیه سپاه پاسداران مخالفت کرد.
تصمیم صهیونیستی ترامپ
تصمیم ترامپ برای قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست خودساخته گروههای تروریستی، در شب برگزاری انتخابات کنست صهیونیستها در اراضی اشغالی صورت گرفت و از سوی تحلیلگران بینالمللی، به موازات رسمیت بخشی به اشغال جولان، گامی در جهت حمایت انتخاباتی از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر جنگ طلب و افراطی صهیونیستها، ارزیابی شد. نتانیاهو نیز بلافاصله پس از نطق ضدایرانی پمپئو در معرفی سپاه به عنوان یک سازمان تروریستی، از این تصمیم حمایت کرد.
۵ روز تا اعلام نظر کنگره
البته اعلام سیاست ترامپ علیه سپاه توسط پمپئو، به معنی عملیاتی شدن یک دستور اجرایی نیست؛ بلکه کنگره آمریکا تا روز دوشنبه ۲۶ فروردین (۱۵ آوریل) فرصت دارد که در برابر تصمیم دولت موضع بگیرد. به احتمال زیاد نمایندگان مجلس آمریکا با اکثریت دمکرات با توجه به مخاطرات فراوان اقدام کاخ سفید علیه سپاه، با این اقدام مخالفت خواهند کرد. حتی سناتورهای جمهوریخواهی نظیر «راند پال» نیز با این حماقت ترامپ و دارودستهاش مخالفت کردهاند.
وحشت در پنتاگون
از سویی دیگر، مقامهای ارشد پنتاگون وزارت جنگ رژیم آمریکا به رویترز گفتهاند که تروریستی نامیدن سپاه توسط کاخ سفید، به منزله آغاز تغییر رفتار ارتش آمریکا با سپاه نخواهد بود و ما به سپاه ایران اعلان جنگ نکردهایم. فرماندهان ارشد ارتش آمریکا از مدتها قبل از بیم آنکه این اقدام، با واکنش بالقوهای علیه تروریستهای آمریکایی در خاورمیانه همراه باشد، با نامیدن سپاه به عنوان سازمانی تروریستی مخالفت کردند.
روز سهشنبه ۲۰ فروردین یک منبع امنیتی عراق به پایگاه خبری السومریه، گفت: پس از درج سپاه پاسداران در فهرست تروریسم توسط رژیم آمریکا، تروریستهای ارتش آمریکا مستقر در پایگاهها و اردوگاههای الانبار، بغداد و صلاحالدین، تدابیر امنیتی را در اطراف مقرها و تجهیزات نظامی و آشیانه بالگردها افزایش دادهاند و بالگردهای شناسایی در اطراف مناطقی که تروریستهای ارتش آمریکا حضور دارند به پرواز درآمدهاند.
تروریستهایی که دیگر آرامش ندارند
این هراس تروریستهای آمریکایی ناشی از موضع مقتدرانه نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال اقدام خصمانه و شرارات آمیز کاخ سفید علیه سپاه است. روز یکشنبه ۱۸ فروردین، در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر اقدام احتمالی آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه واکنش سپاه در قبال این اقدام آمریکاییها چه خواهد بود؟ گفت: اگر آمریکاییها دست به چنین حماقتی بزنند و امنیت ملی ما را به مخاطره بیندازند، مطابق سیاستهای نظام جمهوری اسلامی ایران اقدامات مقابله به مثل را عملیاتی و در دستور کار قرار خواهیم داد. در چنین شرایطی دیگر ارتش و نیروهای امنیتی امریکا در منطقه غرب آسیا از آرامش امروز برخوردار نخواهند بود.
سرلشکر محسن رضایی فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس نیز در واکنش به اقدام رژیم آمریکا در قراردادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی گفت: آقای ترامپ، با این حساب به ناوهایت بگو از کنار قایقهای سپاه عبور نکنند.
مقابله به مثل ایران
اما دوشنبه شب ۱۹ فروردین ۹۸، پس از نطق پمپئو در اجرای دستور ترامپ برای تروریست نامیدن سپاه، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در نامهای به حسن روحانی، رئیس شورای عالی امنیت ملی، در واکنش به اقدام کاخ سفید مبنی بر قرارگیری نام سپاه پاسداران در لیست گروههای تروریستی نوشت: نظر به حمایت پنهان و آشکار نیروهای نظامی آمریکا در منطقه از گروههای تروریستی و دخالت مستقیم در انجام فعالیتهای تروریستی توسط نظامیان آن کشور، بر اساس «قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه» مصوب مجلس، شورای عالی امنیت ملی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا موسوم به سنتکام را در فهرست گروههای تروریستی جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.
بیشتر بخوانید:
قانونی برای آچمز «شیطان بزرگ»/ وظایف تفکیکی هر دستگاه در قانون «مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا»
شورای عالی امنیت ملی نیز صبح سهشنبه ۲۰ فروردین با پیشنهاد محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه موافقت و طی بیانیهای اعلام کرد: فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه و همه نیروهای وابسته به آن جزو گروههای تروریستی محسوب میشوند.
در بخشی از بیانیه شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اقدام غیرقانونی و خطرناک رژیم آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران در فهرست «سازمانهای تروریستی خارجی»، آمده است: جمهوری اسلامی ایران در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه آمریکا اعلام مینماید، رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریزم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» میداند. این فرماندهی مسئولیت اجرای سیاستهای تروریستی دولت آمریکا علیه منطقه غرب آسیا را به عهده داشته که امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و جان افراد بیگناه ایرانی و غیرایرانی را برای تحمیل سیاستهای خصمانه ایالات متحده به خطر انداخته است که از آن جمله حمله وحشیانه و عامدانه به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۱۳۶۷، مشارکت در کشتار مردم یمن و دیگر شهروندان غیر نظامی در غرب آسیا را میتوان نام برد. بدیهی است رژیم ایالات متحده امریکا تمامی مسئولیتهای عواقب خطرناک این اقدام ماجراجویانه را برعهده خواهد داشت.
موشکهایی داریم که در مخیله آمریکاییها نمیگنجد
در همان روز سهشنبه ۲۰ فروردین که بیانیه شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اقدام رژیم آمریکا علیه سپاه، صادر شد و در آن، نیروهای آمریکایی مستقر در غرب آسیا به عنوان عناصر تروریستی معرفی شدند، حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان طی سخنانی در مراسم افتتاح ۱۱۴ دستاور جدید صنعت هستهای ایران، ضمن تجلیل از اقتدار سپاه در حراست از امنیت مردم ایران، خطاب به دشمنان مردم ایران بویژه سردمداران تروریست آمریکا گفت: موشکهایی داریم که در مخیله شما هم نمیگنجد. بیشتر
اتفاقات جدید در خلیج فارس؟!
سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز دوشنبه شب ۱۹ فروردین در برنامه گفتوگوی ویژه خبری تلویزیون، گفت: تصمیم اخیر آمریکا علیه سپاه میتواند تبعات زیادی در پی داشته باشد و از این پس آمریکاییها در پایگاههایشان در منطقه سرباز آمریکایی نیستند و از نظر ما این پایگاهها، تروریستی و نیروهای مستقر در آن تروریست هستند.
عراقچی تردد نیروهای تروریست آمریکایی در خلیج فارس را هم یادآور شد و به سردمداران رژیم آمریکا هشدار داد: مسئولیت پاسبانی از خلیج فارس با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و ممکن است اتفاقات جدیدی رخ دهد.
همچنین در نوبت عصر جلسه علنی روز سهشنبه ۲۰ فروردین مجلس شورای اسلامی، نمایندگان با دوفوریت طرح «تقویت جایگاه سپاه پاسدران انقلاب اسلامی در برابر آمریکا» موافقت کردند.
بیشتر بخوانید:
پاسخ قاطع «نمایندگان سبز پوش» به اقدام رژیم آمریکا علیه پاسداران انقلاب اسلامی
سردار شکارچی سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح نیز سهشنبه ۲۰ فروردین طی مصاحبهای با بیان اینکه اکنون ناوها و شناورهای آمریکایی برای تردد در منطقه خلیج فارس از شناورهای سپاه پاسداران اجازه میگیرند، گفت: از امروز و بر اساس مصوبه مجلس و بیانیه شورای عالی امنیت ملی همه نیروهای آمریکایی در غرب آسیا و نیروهای منتسب به آنها تروریسم هستند و این ماجراجویی را باید مقامات آمریکایی پاسخ دهند.
وعده فرمانده سپاه
سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه در همان روز سهشنبه در جریان دیدار امیر موسوی فرمانده کل ارتش با وی به مناسبت روز پاسدار، با اشاره به اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی، از آن به عنوان هدیه ترامپ به سپاه در روز پاسدار یاد کرد و بیان داشت: سران احمق آمریکا مطمئن باشند در سال جاری قدرت دفاعی و تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مراتب بیشتر از وضع کنونی آن خواهد بود و ارتقا و رشد توان سپاه به جهانیان ثابت خواهد کرد که تحریمها و مصوبات آمریکا هیچ اعتباری نداشته است.
گربهرقصانی آمریکاییها
اما شیواترین و مقتدرانهترین واکنش نسبت به اقدام احمقانه سردمداران تروریست پرور رژیم آمریکا در تروریستی نامیدن سپاه پاسداران توسط مقام معظم رهبری صورت گرفت؛ معظمله دوشنبه شب ۱۹ فروردین ۹۸ در دیدار جمعی از پاسداران و خانوادههای آنان، بهمناسبت روز پاسدار، فرمودند: آمریکاییها به خیال خود علیه سپاه و در واقع علیه انقلاب و ایران نقشه میکشند و گربهرقصانی میکنند، البته این خباثتها به جایی نخواهد رسید و با برگشتن کید و فریب آنها به خودشان، دشمنان جمهوری اسلامی مانند ترامپ و احمقهای دور و بر نظام حاکمه آمریکا در حال حرکت به سمت حضیض هستند.