درخواستهای گروه ۷ برای هموار کردن راه تضعیف ایران
به گزارش گروه بین الملل ،گروه هفت در بیانیه پایانی نشست خود هر آنچه که به توانایی و قدرت یک کشور بستگی دارد، از ایران خواسته همه آنها را کنار بگذارد.
کشورهای عضو گروه ۷ که در فرانسه و به مدت دو روز نشست خود را برگزار کردند، در پایان، بیانیهای را منتشر کردند که در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران است.
کشورهای عضو گروه ۷ که شامل آلمان، فرانسه، کانادا، ژاپن، ایتالیا، آمریکا و انگلیس است، از ایران خواسته است تا توانمندی موشکی خود را برچیند، به نفوذ و تأثیر خود در منطقه غرب آسیا پایان دهد، به نقش بی ثبات کننده خود در منطقه پایان دهد، حمایتهای خود را از گروههای تروریستی! قطع کند، حقوق بشر را رعایت کند و به آزادیهای اساسی احترام بگذارد.
کشورهای عضور گروه ۷ که در نشست اخیر انگلیس را در میان خود نداشتند، در این بیانیه بر موضع خود در جلوگیری از راههای دستیابی ایران به تسلیحات هستهای و اطمینان حاصل کردن از این که ایران به تعهدات بینالمللی خود از جمله انپیتی و حراست آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ویژه پروتکل الحاقی پایبند باشد، تأکید کردند.
هر آنچه که کشورهای عضو گروه ۷ از ایران خواسته اند، تنها یک هدف را دنبال میکند و آن هم تضعیف جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه هاست.
امنیت داخلی و پیرامونی هر کشوری بر دیگر مسائل تأثیر مستقیم دارد، حال آن که ایران در منطقهای قرار دارد که کانون بحرانهای بزرگی است و این بحرانها نیز از سوی کشورهای فرا منطقهای ایجاد میشود.
اگر جمهوری اسلامی ایران تن به خواستههای زیاد خواهانههای گروه ۷ بدهد، پذیرفتن چنین درخواستهایی تأثیر منفی بر اقتصاد کشور خواهد گذاشت.
برنامه ریزیهای اقتصادی نیازمند امنیت و آرامش داخلی است که با وجود نیروهای مسلح مقتدر و قدرتمند ایجاد میشود.
اگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هر شکلی تضعیف شوند، قطعاً همین کشورهای عضو گروه ۷ گزینه نظامی را برای نابودی جمهوری اسلامی ایران به کار خواهند گرفت.
اعضای گروه ۷ در حالی ایران را متهم به بی ثبات کردن منطقه و خطرآفرین بودن اقدامات آن میکنند که جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال عمر انقلاب خود تاکنون به هیچ کشوری در منطقه تعرض، تجاوز و تعدی نکرده است بلکه از سوی دیگر کشورها با تهدید و جنگ روبرو بوده است.
جنگ تحمیلی که ۸ سال به درازا کشید، از سوی رژیم صدام در عراق علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و اکثر کشورهای عربی منطقه به ویژه سعودی از آن حمایت کردند.
هشت سال تجربه دوران دفاع مقدس، به جمهوری اسلامی ایران آموخت که برای دفاع و دفع تجاوز، باید توانمندی نظامی نیروهای مسلح خود را افزایش دهد در غیر این صورت باید در انتظار جنگی دیگر میبود.
اما اقتدار و توانمندیهای خیره کننده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده که تاکنون سایه جنگ را از سر کشور برچیده و باعث شده تا دشمن جرأت حمله به خود ندهد.
موشکهای دوربرد و میانبرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یکی از ابزارهای تسلیحاتی برای بازدارندگی است و هیچگاه ایران این عامل بازدارنده را از دست نخواهد داد بلکه به ارتقاء این توانمندی خواهد پرداخت.
همه خواستههای اعضای گروه ۷ در حالی از ایران مطرح میشود که حتی کوچکترین پیشنهاد و امتیازی ارائه نشده است. آنها طلبکارانه و با تهدید از ایران میخواهند که شروط بیانیه گروه را بپذیرد.
جمهوری اسلامی ایران بر سر موضوع هستهای با گروه ۱+۵ مذاکره کرد، اما نتیجه آن جز بی حاصلی برای ایران نبود. برجام اکنون یک خسارت محض برای جمهوری اسلامی ایران است.
ایران در حال اجرای تعهدات خود بر اساس برجام است، اما آمریکا و اروپا نه تنها تعهدات خود را اجرا نکردند، بلکه تحریمهای اقتصادی جدیدی علیه ایران وضع کردند که بر خلاف توافق هستهای است.
هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر ایران تن به خواسته غرب بدهد و همه مطالبات آنها را برآورده سازد، دست از سر ایران بردارند، دشمنیهای خود را پایان دهند و تن به یک روابط عادی با جمهوری اسلامی بدهند.
بر اساس آنچه که آژانس بین المللی انرژی اتمی از زمان آغاز اجرای برجام تاکنون گزارش داده است، ایران به تعهدات خود پایبند بوده و آنها را به طور کامل اجرا میکند.
فعالیتهای هستهای ایران بر اساس توافق اکنون در حالت تعلیق و تعطیل است، سانتریقیوژها برچیده شده و اورانیوم غنی شده در داخل به فروش رفته است، آب سنگین اراک نیز تعطیل گشته و هیچ فعالیتی در آن دیده نمیشود.
جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در پی تولید سلاح هستهای نبوده است، با این وجود آمریکا و غرب با بهانه تراشی ایران را یک خطر هستهای معرفی کردند و اکنون بر اساس آنچه که از سوی ایران تعهد داده شده، توان ساخت سلاح هستهای در ایران وجود ندارد، با این حال کشورهای عضو گروه ۷ همچنان ایران را خطر هستهای میدانند و خواهان شدت بازرسیها و نظارتهای آژانس بر مراکز هستهای ایران هستند.
اعضای گروه ۷ جملگی از فناوری هستهای بهره میبرند و اکثر آنها دارای سلاح هستهای هستند. انگلیس، فرانسه، آمریکا دارای موشکهای اتمی هستند که برای امنیت و صلح جهانی بسیار خطرناک است.
بیانیه گروه ۷ در حالی با محتوای ضد ایرانی منتشر شده که آمریکا نیز در یک برنامه ریزی قصد دارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروههای تروریستی قرار دهد.
بیانیه گروه ۷ ایران را متهم به حمایت از تروریست میکند و همزمان با آن نیز آمریکا قرار است سپاه پاسداران را در فهرست گروههای تروریستی قرار دهد. روشن است که برای اتخاذ مواضع تند علیه ایران هماهنگیهای لازم اعمال شده است.
جمهوری اسلامی ایران در بحران غرب آسیا که از سوریه آغاز شد و به عراق رسید، یک نقش مثبت تأثیر گذار را داشت.
ایران توانست یک خطر بسیار جدی را در منطقه غرب آسیا خنثی کند و از سرعت گسترش آن به دیگر کشورهای اسلامی بکاهد.
اگر گروههای تکفیری در سوریه و عراق پیروز شده بودند، علاوه بر این که به یک خطر جدی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل میشدند، بسیاری از کشورهای اسلامی نیز در معرض سرایت تفکر تکفیری وهابی قرار میگرفتند.
اکنون نیز کشورهایی همچون پاکستان، افغانستان، برخی کشورهای آسیای میانه و قفقاز در خطر هستند.
ایران توانست از گسترش یک جنگ بزرگ و خانمانسوز در منطقه جلوگیری کند.
عربستان سعودی که یکی از کشورهای حامی تروریستهای تکفیری وهابی است، پس از شکست در پروژه داعش، یمن را هدف قرار داد و اکنون ۴ سال است که مردم مظلوم این کشور حملات جنایتکارانه سعودیها را تحمل میکنند.
جرم اکثریت مردم یمن این است که دوستدار جمهوری اسلامی ایران هستند و همین کافی است تا ائتلاف سعودی در جایگاه جنایتکار جنگی باشد، اما سازمان ملل و مدعیان حقوق بشر هیچ واکنشی نشان ندهند!
آیا با وجود وضعیت و شرایطی که در منطقه دیده میشود، میتوان تن به خواستههایی داد که زمینه را برای نابودی ایران فراهم میکند؟!