امیدواریم ماه رمضان شرایط قیمتی بازار مطلوب باشد
به گزارش گروه اقتصاد ، عباس قبادی در خصوص برنامههای ستاد تنظیم بازار برای تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان گفت: در این جلسه برای تامین کالاهای مصرفی به خصوص کالاهای پروتینی و لبنیات تصمیم گیری شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته توانستیم بخش عمدهای از مصرف کشور را تامین کنیم و بازار شرایط نسبتا آرامی داشت، افزود: در کارگروه تنظیم بازار امروز گزارشاتی در خصوص توزیع کالاهای سطح کشور در روزهای پایان سال داشتیم.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مجموعه وزارت جهاد کشاورزی گزارشات مختلفی را در خصوص تامین و توزیع مواد پروتینی برای ماه مبارک رمضان ارائه کرده است، امیدواریم ماه رمضان شرایط قیمتی بازار در شرایط مطلوبی باشد، البته در خصوص تامین شکر، مواد خوراکی مثل زولبیا و بامیه گزارشات مختلفی ارائه شده است.
قبادی در خصوص تامین اقلام مورد نیاز مناطق سیل زده عنوان کرد: برای این مناطق به طور نامحدود و بر اساس تقاضای استانداران کالاهای مصرفی مثل آرد، برنج، گوشت، مرغ، روغن و ... تامین میشود.
وی با بیان اینکه قرار نیست در ماه مبارک رمضان افزایش قیمت داشته باشیم، گفت: قیمتها در سایت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درج شده است، قیمت مرغ همچنان ۱۱۵۰۰ است؛ البته هم اکنون وزارت جهاد کشاورزی روزانه ۱۲۵۰ تن مرغ در میدان اصلی شهر تهران توزیع میکند، در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران هم مرغ توزیع میشود.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در جلسه امروز سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت مرغ را ۱۲۳۰۰ اعلام کرد که مورد قبول اعضا قرار نگرفت، قرار شد برای پیشگیری از افزایش قیمت مرغ عرضه افزایش پیدا کند. همچنین شکر به طور گسترده توزیع میشود.
قبادی با بیان اینکه قیمت گوشت هم اکنون ۹۰ هزار تومان است، عنوان کرد: قیمت پیاز بعد از ممنوعیت صادرات کاهش پیدا کرد و بیش از این هم کاهش پیدا میکند، طبق گزارش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت گوجه در خرده فروشیها حدود ۶ هزار تومان است.
وی در پایان عنوان کرد: شهروندان میتوانند گزارشات خود از افزایش قیمت غیر قانونی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بازرسیهای اصناف با افزایش غیر قانونی قیمتها به شدت مقابله میکنند.