لزوم حمایت از طرح بهبود کیفیت و شناسنامه دار کردن زعفران/ ایران پرچمدار تولید زعفران
عضو شورای ملی زعفران گفت: طرح بهبود کیفیت و شناسنامهدار کردن زعفران در سال ۱۳۹۰ به مدت چهارسال به صورت پایلوت در ۱۰۰ روستای استان خراسان رضوی و جنوبی واخیراً در استانهای کرمانشاه و فارس اجرا شده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، زعفران یکی از محصولات کشاورزی است که به دلیل ظرفیت صادراتی آن یک مزیت و قابلیت برای کشور محسوب میشود.
در این میان به دلیل کمبود آب و امکان کشت این محصول در نقاط مختلف کشور میتوان سطح زیر کشت این محصول را تا اندازه نیاز افزایش داد و با یافتن بازارهای هدف صادراتی افزایش درآمد ارزی را در دستور کار قرار داد.
در سالهای اخیر کشت این محصول گرانبها در بسیاری از شهرهای کشور رونق گرفته است، اما افزایش تولید باید با یافتن بازارهای هدف صادراتی همراه شود تا بتوان این محصول را با قیمت مناسب در اختیار مصرف کننده قرار داد.
در همین راستا با علی حسینی عضو شورای ملی زعفران به گفتوگو پرداختیم تا از آخرین وضعیت کشت و وضعیت صادراتی زعفران در سالی که گذشت با خبر شویم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *