لزوم توجه بیشتر به بانکداری الکترونیکی/ با ادغام بانکها نظارت دقیقتر خواهد شد
غلامحسین طاهری در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص تاثیرات ادغام بانکها در اقتصاد کشور بیان کرد: سیاست بانک داری نوین تاثیرات چندان مثبتی بر نظام بانکی کشور نداشت و مهمترین دلیل این است که بانکها در راستای پیروی از سیستمهای نوین به دنبال منافع خود بوده و از الگوی واحد در این امر پیروی نکردند.
وی در خصوص ۵ بانکی که در دستور ادغام بانک مرکزی قرار گرفته اند اظهار کرد: این ۵ بانک در ابتدا فعالیت خود را به عنوان صندوقهای مالی در اقتصاد شروع کرده و در ادامه با افزایش سپردههای خود به بانک تبدیل شده اند.
این کارشناس اقتصادی در ادامه افزود: با توجه به شرایطی که اقتصاد کشور با آن مواجه است این اقدام بانک مرکزی، تاثیرات مثبتی در نظام بانکداری کشور خواهد داشت و در نهایت روند اقتصاد بهبود مییابد.
طاهری با بیان اینکه ادغام بانکها باعث کوچک شدن نظام بانکداری خواهد شد، توضیح داد: در نتیجه با کوچکتر شدن نظام بانکی، نظارت نیز در این بخش بیشتر و دقیقتر خواهد شد و با تقویت نظارت بسیاری از مشکلاتی که در اقتصاد با آنها مواجه هستیم رفع خواهند شد.
وی در رابطه با دیگر موردی که در امر ادغام باید به آن توجه شود گفت: در راستای افزایش نظارت باید بانکداری الکترونیکی و مجازی در کشور رواج پیدا کند، زیرا در این شیوه بانکداری امکان تخلف و اشتباه به حداقل خواهد رسید.
این کارشناس اقتصادی متذکر شد: بانک مرکزی پس از ادغام ۵ بانک به بانک سپه باید در تلاش باشد تا سرمایههای شخصی و بخشهای خصوصی را وارد این بانک کند فعالیت دولت را کاهش دهد.