لیکنز، بهترین و ساغلام ضعیف‌ترین/ تراکتورِ لیکنز بهترین خط دفاعی تراکتورسازی در سال گذشته

3:00 - 04 فروردين 1398
کد خبر: ۵۰۴۹۹۰
دسته بندی: ورزشی ، فوتبال
تراکتورسازی در حالی سال ۹۷ را به پایان رساند که جرج لیکنز، توانست بدون شکست این سال را به پایان برساند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی . تیم فوتبال تراکتورسازی در حالی سال ۹۷ را به پایان رساند که ابتدای این سال، روز‌های خوشی برای سرخپوشان تبریزی رقم نخورد، اما با توجه به اتفاقاتی که در پایان لیگ هفدهم رخ داد، پایان سال ۹۷ برای تراکتورسازی و هوادارانش امیدوارکننده‌تر از هر زمان دیگری بود.

تراکتورسازی در سال ۹۷ با هدایت ۴ مربی به میدان رفت که با دور شدن از ابتدای سال، عملکرد مربیان هم بهبود یافت. به صورتی که ارطغرول ساغلام ضعیف‌ترین و جرج لیکنز بهترین عملکرد را بین مربیان تراکتورسازی در سال ۹۷ داشته‌اند. در ادامه عملکرد سرمربیان تراکتورسازی در سالی که گذشت را بررسی می‌کنیم.

ارطغرول ساغلام؛ بازنده سربلند

ساغلام ترکیه‌ای در میان استقبال پرشور هواداران تراکتورسازی وارد تبریز شد تا شاید روند نتیجه‌گیری این تیم را تغییر دهد. با توجه به اینکه ساغلام پیش از سال ۹۷ راهی تراکتورسازی شده بود، بازی‌های پیش از این سال، در آمار این سرمربی برای سال ۹۷ محاسبه نشده است. ساغلام در مجموع با تراکتورسازی ۳ برد، ۶ تساوی و ۷ شکست تجربه کرد. اما ساغلام نخستین سرمربی تراکتورسازی در سال ۹۷ بود. او در این سال، در ۷ بازی روی نیمکت تراکتورسازی نشست و لیگ هفدهم را با این تیم به پایان رساند.

این سرمربی ترکیه‌ای در ۷ دیداری که هدایت تراکتورسازی را در سال ۹۷ بر عهده داشت، یک برد، ۲ تساوی و ۴ شکست تجربه کرد. در این میان ۲ بازی مربوط به دیدار‌های آسیایی تراکتورسازی بود که هر دو با شکست به پایان رسید.

در این دیدار‌ها تراکتورسازی موفق شد ۴ بار دروازه حریفان را باز کند، اما در مقابل، ۱۱ بار دروازه خود را باز شده دید. بدین ترتیب میانگین امتیازی ساغلام با تراکتورسازی در سال ۹۷، ۰.۷۱ امتیاز برای هر بازی بود. ۰.۵۷ گل زده و ۱.۵۷ گل خورده برای هر بازی هم عملکرد خط هجومی و دفاعی تراکتورِ ساغلام در این ۷ بازی است.

جان توشاک؛ چالش تلخ و ترک شبانه تبریز

سرمربی ولزی تراکتورسازی که پس از تغییر مالکیت این باشگاه برای حضوری قدرتمند در لیگ به این تیم پیوسته بود، خیلی زودتر از آنچه فکرش را می‌کرد، ایران را ترک کرد. توشاک در ابتدا با تفکراتی حرفه‌ای به تبریز آمد. او می‌خواست علاوه بر اینکه تجربیاتش را برای قهرمانی تراکتورسازی به کار می‌گیرد، مربیانی هم برای آینده این باشگاه آموزش دهد، اما دو شکست تلخ و برخی مشکلات دیگر، منجر به جدایی توشاک از تراکتورسازی شد.

جان توشاک نخستین سرمربی تراکتورسازی در لیگ هجدهم و دومین سرمربی این تیم در سال ۹۷ بود. او هم مانند ساغلام در ۷ دیدار روی نیمکت تراکتورسازی نشست و علی‌رغم نتایج بهتری که کسب کرده بود، تبریز را به صورت شبانه ترک کرد. این سرمربی در ۶ دیدار لیگ برتری روی نیمکت تراکتورسازی نشست و همراه با این تیم، ۲ برد، ۳ تساوی و یک شکست تجربه کرد.

تراکتورِ توشاک در این ۷ بازی ۶ گل زده و ۷ گل دریافت کرد. این تیم در یک دیدار از مسابقات جام حذفی نیز به میدان رفت و در حالی که در اوقات قانونی به تساوی ۳ بر ۳ رضایت داده بود، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴-۳ تن به شکست داد.

بدین ترتیب تراکتورسازی با توشاک در ۷ دیدار ۲ برد، ۳ تساوی و ۲ شکست تجربه کرده است. ۹ گل زده (میانگین ۱.۲۸ گل برای هر بازی) و ۱۰ گل خورده (میانگین ۱.۴۲ گل برای هر بازی) نیز در کارنامه این تیم به چشم می‌خورد. بدون احتساب دیدار جام حذفی، توشاک با تراکتورسازی از ۱۸ امتیاز ممکن ۹ امتیاز کسب کرد تا با میانگین ۱.۵ امتیاز در هر بازی به کار خود در این تیم پایان دهد.

پس از جدایی جان توشاک از تراکتورسازی، محمد تقوی که دستیار او بود، به عنوان سرمربی موقت کارش را در تراکتورسازی آغاز کرد. تقوی که عملکرد خوبی در تراکتورسازی داشت، امیدوار بود به عنوان سرمربی این تیم معرفی شود، اما او به خواسته‌اش نرسید و علی‌رغم موفقیت در نتیجه‌گیری، با ناکامی تراکتورسازی را ترک کرد.

محمد تقوی سومین سرمربی تراکتورسازی در سال ۹۷ به حساب می‌آید. او در ۹ بازی هدایت سرخپوشان تبریزی را بر عهده داشت و عملکرد بهتری نسبت به ساغلام و توشاک از خود بر جای گذاشت.

تراکتورِ تقوی در این ۹ بازی ۵ برد، ۲ تساوی و ۲ شکست تجربه کرد تا سرمربی موقت این تیم با کسب ۱۷ امتیاز از ۲۷ امتیاز ممکن و ثبت میانگین ۱.۸۸ امتیاز برای هر بازی، بهترین عملکرد را بین سرمربیان تراکتورسازی در سال ۹۷ داشته باشد. این تیم در ۹ دیداری که تحت هدایت تقوی به میدان رفت، ۱۷ گل زده و ۷ گل خورده نیز در کارنامه داشت.

نکته قابل توجه در رابطه با ۹ دیداری که تقوی هدایت تراکتورسازی را بر عهده داشت، برابر بودن تعداد گل‌های زده و امتیازات کسب شده توسط این تیم است. یعنی تراکتورسازی با هدایت تقوی به ازای هر امتیاز، یک گل به ثمر رسانده است. بدین ترتیب تقوی با ثبت میانگین ۱.۸۸ گل زده در هر بازی، بهترین عملکرد خط هجومی تراکتورسازی در لیگ هفدهم را رقم زد. ۰.۷۷ گل در هر بازی نیز میانگین گل خورده تراکتورسازی در دوران حضور تقوی در این تیم بود.

جرج لیکنز؛ شکست‌ناپذیر و محبوب

جرج لیکنز پس از کش‌وقوس‌های فراوان جایگزین محمد تقوی در تراکتورسازی شد و در دور برگشت لیگ هجدهم روی نیمکت این تیم نشست. لیکنز تا پایان سال ۹۷ در ۷ بازی هدایت سرخپوشان تبریزی را بر عهده داشت.

این سرمربی بلژیکی موفق شد در ۷ دیداری که روی نیمکت تراکتورسازی نشست، ۵ پیروزی و ۲ تساوی کسب کند. بدین ترتیب جرج لیکنز تنها سرمربی تراکتورسازی در سال ۹۷ محسوب می‌شود که شکست‌ناپذیر بوده است.

تراکتورِ لیکنز در این ۷ دیدار، ۱۰ گل زده (میانگین ۱.۴۲ زده در هر بازی) و تنها یک گل خورده (میانگین ۰.۱۴ گل در هر بازی) را در کارنامه دارد. این سرمربی به همراه تراکتورسازی از ۲۱ امتیاز ممکن ۱۷ امتیاز کسب کرده تا علی‌رغم انجام ۲ بازی کمتر، با محمد تقوی هم امتیاز باشد.

جرج لیکنز با تراکتورسازی میانگین ۲.۴۲ امتیاز در هر بازی را ثبت کرده است. بدین ترتیب در سال ۹۷ سرمربی بلژیکی بهترین سرمربی این تیم محسوب می‌شود. تراکتورِ تقوی با ۱.۸۸ گل زده در هر بازی، بهترین خط هجومی و تراکتورِ لیکنز با ۰.۱۴ گل خورده در هر بازی، بهترین خط دفاعی تراکتورسازی در سال ۹۷ را در اختیار دارند.

در این میان نکته‌ای که نمی‌توان به آسانی از کنار آن عبور کرد، شرایط سخت تراکتورسازی در دوران حضور ارطغرول ساغلام در تبریز است. این تیم دست و پا بسته در صورتی که با مشکلات نقل و انتقالاتی مواجه نبود، می‌توانست نتایج بهتری با سرمربی ترکیه‌ای خود جذب کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *