همکاری محیط زیست و آموزش و پرورش برای برگزاری اردوهای دانش آموزی جدیتر میشود
سرهنگ جمشید محبت خانی در گفت و گو با خبرنگار ، درباره همکاری سازمان محیط زیست با آموزش و پرورش بیان کرد: سازمان محیط زیست در موزه تنوع زیستی سازمان با مبلغ پایین با مدارس قرارداد میبندد و دانش آموزان از موزه تنوع زیستی پاک پردیسان بازدید و افراد کارشناس برای دانش آموزان صحبت میکنند.
وی در ادامه درباره شیوهای برای برقراری ارتباط بین سازمان محیط زیست و آموزش و وپرورش برای برقراری اردوی تفریحی محیط زیستی جهت جلوگیری از بروز اتفاقات ناگوار برای دانش آموزان گفت: پرداختن پیشتر به این امر جای کار دارد با توجه به اینکه در استانها نیز موزه تنوع زیستی داریم و به صورت جدیتر در سال ۹۸ در این حوزه وارد خواهیم شد.
وی گفت: دانش آموزان را باید به این موزهها بیاوریم تا از موزهها بازدید کند تا هم حالت اردو داشته باشند و هم ویژگی آموزش داشته باشد.
محبت خانی در ادامه درباره عملکرد گفت: رویکرد اصلی این است که به دنبال پیشگیری هستیم. به عنوان مثال یک سرباز یک محیط بان در مدارس به این صورت است که محیط بانان در مدرسه حاضر میروند و موارد لازم را در مقاطع مختلف به دانش آموزان ارائه میکنند.
وی گفت: ۱۳۴درصد افزایش حضور محیط بانان در مدارس در یازده ماهه امسال نسبت به سال گذشته داشته ایم به این صورت که ۳۷۵ هزار ۷۲ ساعت در سال گذشته به ۸۷ هزار افزایش داشته یعنی ۱۳۴ درصد رشد در حضور محیط بانان در مدارس داشته ایم.
وی افزود: بازخورد طرح یک سرباز محیط بان در مدارس بسیار مشهود بوده است. البته در مدارس دخترانه با خلا رو به رو هستیم که باید کارشناس خبره خانم با لباس محیط بانی در مدارس حاضر شود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در ادامه افزود: محیط بانان در مدارس آموزشهای را میدهند که دانش آموزان دغدغهی بقای محیط زیست را پیدا میکنند. خان محیط بان باید در مسائل اجتماعی فرهنگی داشته باشیم. نباید کار محیط بانان را صرفا در پاسگاهها محدود دانست بلکه باید این محیط بانان به سمت فرهنگ سازی مردم برای حفظ محیط زیست بروند و محیط بانان باید به معنای واقعی کلمه محیط بان شود.
محبت خانی اظهار کرد: نگاه حفاظت محیط زیست نگاه اجتماعی و فرهنگی است. بیش از ۹۰ درصد از حضور محیط بانان در مدارس با دعوت خود مدارس بودهو اسم این طرح را یک ساعت با محیط بان گذاشته ایم.