توصیه‌های تغذیه‌ای سالم در ایام نوروز/ برای جلوگیری از چاقی وعده نهار و شام را مدیریت کنید

2:00 - 05 فروردين 1398
کد خبر: ۵۰۳۷۵۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: در میهمانی‌های نوروزی، در وعده نهار و شام، برای جلوگیری از دریافت زیاد کالری که با مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده وارد بدن می‌شود، مردم باید سعی کنند، نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *