علل ایجاد مسمومیت غذایی چیست؟

16:28 - 26 اسفند 1397
کد خبر: ۵۰۳۶۱۹
عوامل بیماری‌زا عمدتا در میان غذا‌های پخته شده با دمای بالا هستند که این عوامل امکان زنده ماندن ندارند، اما اگر غذایی به صورت خام و یا نیم پز و یا آلوده به یکی از عوامل فوق با دست یا سطوح آلوده در بخش‌های پخت و پز باشد می‌تواند علت اصلی ابتلا به این بیماری باشد.

برچسب ها: غذا پزشک مسمومیت سم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *