انتقاد از ناهماهنگی برای اداره دریا در 7 استان ساحلی/ حفاظت از اکوسیستم دریایی نیازمند عزمی فراملی است
برگزاری دوره های آموزشی در هر فصل
وی با اشاره به برنامه های سازمان محیط زیست کشور در خصوص تقویت تشکل های مردم نهاد در حوزه محیط زیست دریای از برگزاری دوره های آموزشی در این خصوص سخن گفت و اظهار کرد: این دوره ها تا پایان فصل بهار در استان گلستان برگزار می شود. همچنین در نظر داریم این جلسه ها را در هر فصل با حضور اساتید مجرب کشور ادامه دهیم تا بتوان به شکوفایی سرمایه های اجتماعی کشور در حوزه محیط زیست کمک کرد.
انتقاد از ناهماهنگی در هفت استان ساحلی
مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این که سازمان محیط زیست با اجرای این کارگاه های آموزشی می تواند بخشی از وظایف خود را برون سپاری کند، گفت:حوزه اداره دریاها در ایران با مشکلات کلی و جزئی متعددی مواجه است از جمله مشکلات اساسی در این حوزه چندگانگی دستگاه های مرتبط با اداره دریا در هفت استان ساحلی است به گونه ای که گاه یک حوزه کاری مشخص در هر استان توسط یک دستگاه اداره می شود و استان ها در این خصوص هیچ هماهنگی ندارند.
انقراض نسل ماهیان کیلکا در دریای خزر
درویش افزود: از دست دادن ماهی کیلکا در دریای خزر به عنوان منبع تغذیه فوک خزری و در آستانه نابودی قرار گرفتن این گونه دریایی علاوه بر ضعف نظارت وزارت جهاد کشاورزی را ناشی از اتصال خزر به دریایی سیاه به واسطه ایجاد کانال در این منطقه دانست که منجر به حضور عروس های دریایی در دریای خزر شده است. این گونه دریایی گونه ای بیگانه در دریای خزر بود که توانست بدون هیچ مانعی نسل کیلکا را در دریای خزر منقرض کند.
حفاظت اکوسیستم دریا نیازمند عزمی فراملی است
وی در پایان با بیان این که اتفاقاتی از این دست بیانگر پیچیدگی اکوسیستم های دریایی ایران است، تاکید کرد: حفاظت از این اکوسیستم پیچیده نیازمند عزمی فراملی است تا بتوان مشکلات این حوزه های آبی ارزشمند را برطرف کرد.