فعال بودن ۲۴ ساعته درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز/ بیماری‌هایی که سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود/ راه اندازی پویش چهارشنبه آخر سال

15:16 - 21 اسفند 1397
کد خبر: ۵۰۲۱۵۶
فعال بودن ۲۴ ساعته درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز، بیماری‌هایی که سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود، راه اندازی پویش چهارشنبه آخر سال، برنامه درمانی ویژه برای "هموفیلی‌ها" و "دیالیزی‌ها" در نوروز و ... گزیده‌ای از اخبار منتشر شده در بسته سلامت امروز است.

فعال بودن ۲۴ ساعته درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز/ بیماری‌هایی که سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود/ راه اندازی پویش چهارشنبه آخر سالبه گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، فعال بودن ۲۴ ساعته درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز، بیماری‌هایی که سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود، راه اندازی پویش چهارشنبه آخر سال، برنامه درمانی ویژه برای "هموفیلی‌ها" و "دیالیزی‌ها" در نوروز و ... گزیده‌ای از اخبار منتشر شده در بسته سلامت امروز است که درادامه میخوانید:

 

• فعال بودن ۲۴ ساعته درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز
معاون درمان وزارت بهداشت ساعت فعالیت مراکز درمانی در ایام نوروز را تشریح کرد. به گزارش فارس، قاسم جان‌بابایی در خصوص نحوه فعالیت مراکز درمانی در ایام تعطیلات نوروز اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی ۱۳۹۸ از ساعت ۸:۰۰ صبح روز شنبه مورخ ۲۵/۱۲/۹۷ با هدف ارائه خدمات مطلوب سلامت در اقصی نقاط کشور برای توسعه سلامت جامعه و افزایش رضایت شهروندان و مسافران نوروزی آغاز و در ساعت ۸:۰۰ صبح روز دوشنبه مورخ ۱۷/۱/۹۸ پایان می‌یابد.

 

• بیماری‌هایی که سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود
نائب رئیس انجمن گفتاردرمانی ایران با اشاره به علل اختلال در گفتار، زبان و بلع گفت: درمان این مشکل بر اساس نوع و منشأ بیماری متفاوت است. اکبر دارویی اظهار داشت: بر اساس آمار‌های جهانی ۷ تا۱۰ درصد جمعیت دچار مشکل گفتار، زبان و یا بلع هستند و این مشکلات در کودکان شایع‌تر است.

 

• راه اندازی پویش چهارشنبه آخر سال
مدیرعامل انتقال خون ایران به پویش چهارشنبه‌سوری با عنوان سرخی تو از من توسط اهداکنندگان خون اشاره کرد و گفت: مردم می‌توانند در این زمان جهت اهدای خون به پایگاه‌های اهدای خون مراجعه کرده و به این پویش بپیوندند. علی اکبر پور فتح الله خاطرنشان کرد: حجم زیادی از اهداکنندگان خون در کشور را کسانی تشکیل می‌دهند که از زمان جنگ تحمیلی نسبت به این مسأله اقدام کرده و اکنون به دوران معافیت از اهدا به دلیل افزایش سن قرار گرفتند بنابراین ضرورت دارد جوانان بیشتری جهت اهدای خون مستمر اقدام کنند.


• برنامه درمانی ویژه برای "هموفیلی‌ها" و "دیالیزی‌ها" در نوروز
رئیس گروه بیماران خاص و صعب‌العلاج تمهیدات نوروزی وزارت بهداشت برای بیماران دیالیزی و هموفیلی را تشریح کرد. محمد عقیقی با اشاره به تمهیدات نوروزی وزارت بهداشت برای بیماران خاص و صعب‌العلاج، گفت: در حوزه دیالیز، خدماتی که به بیماران دیالیزی به عنوان گروهی از بیماران خاص ارائه می‌شود، خدماتی مستمر بوده که تعطیل‌بردار نیست. به همین دلیل چه در ایام عادی سال و چه در تعطیلات نوروزی برنامه دیالیز بیماران مزمن مانند روز‌های عادی ادامه پیدا می‌کند.

 

• هشدار در مورد استفاده از مواد محترقه دست‌ساز
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ضمن هشدار در مورد استفاده از مواد محترقه دست‌ساز گفت: برای قطع عضو و سوختگی‌هایی با درجه شدید نمی‌توان کار ترمیمی زیادی انجام داد و فرد تا پایان عمر با این آسیب‌ها همراه می‌شود. به گزارش برنا، علی بیژنی در ارتباط با حوادث چهارشنبه آخر سال و تأثیرات آن بر سلامت جسمانی افراد، اظهار داشت: امروزه اکثر موادی که در این شب توسط جوانان و نوجوانان استفاده می‌شوند از نوع دست ساز بوده که به دلیل تهیه نادرست و مشخص نبودن دقیق میزان ترکیبات، حالت انفجاری بیشتری دارد.

 

• رابطه مالی بین بیمار و پزشک بوسیله نهاد‌های تصمیم گیر اصلاح شود

رئیس نظام پزشکی لاهیجان و سیاهکل گفت: اگر منابع کافی به بیمه‌ها تزریق شود و سهم مردم در پرداخت‌ها کاهش داشته باشد، برخی از روابط غیرمتعارف مالی بین پزشک و بیمار از بین خواهد رفت. مهران قسمتی زاده با بیان اینکه سال‌های متمادی است که بحث تعرفه‌های پزشکی یکی از معضلات حل نشده در نظام سلامت است، اظهار کرد: هنوز دولت و نهاد‌های مسئول در عرضه خدمات سلامت به بیماران در مدیریت و عمل به وظایف خود کاستی‌هایی دارند و سوبسید خدمات ارائه شده به بیماران را به جای دولت جامعه پزشکی پرداخت می‌کند.

 

• هنگام مسمومیت با «شوینده‌ها» چه کنیم؟
دبیر ستاد مرکزی اطلاع‌رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه نزدیک به ۹۰ درصد از مسمومیت‌ها در منازل رخ می‌دهند، بر لزوم ایمن‌سازی منازل در مقابل عوامل بروز مسمومیت‌ها تاکید کرد. یسنا به منش با اشاره به نکات ایمنی در استفاده از شوینده‌ها، عنوان کرد: همیشه در هنگام استفاده از فرآورده‌های شیمیایی و شوینده ابتدا در نور کافی، برچسب روی بسته‌بندی را مطالعه و سپس مصرف کنید. استفاده از مواد شیمیایی در تاریکی می‌تواند خطرناک باشد.

 

• ارتباط ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با دیابت
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد قرار گرفتن طولانی مدت در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. به گزارش ایسنا، در این بررسی که نتایج آن به تازگی منتشر شده، آمده است: قرار گرفتن در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون که اصلی‌ترین ذرات آلاینده به حساب می‌آیند، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

• لزوم توجه والدین به کودکان و نوجوانان در چهارشنبه آخر سال

رییس گروه پیشگیری از حوادث، دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: بهترین کمک در راستای پیشگیری از سوانح چهارشنبه آخر سال توسط والدین صورت می‎گیرد، بیایید با آگاهی دادن به فرزندان و مراقبت از آنها، شیرینی آغاز سال نو را با تلخی این حوادث خراب نکنیم. به گزارش فارس، علیرضا مغیثی افزود: بهترین کمک در راستای پیشگیری از سوانح چهارشنبه آخر سال توسط والدین صورت می‎گیرد، بیایید با آگاهی دادن به فرزندان و مراقبت از آنها، شیرینی آغاز سال نو را با تلخی این حوادث خراب نکنیم.

• مراکز رادیولوژی رو به ورشکستگی می‌روند
رئیس انجمن رادیولوژی ایران، گفت: خرید‌های مراکز رادیولوژی برای تجهیزات با برخی بن‌بست‌ها مواجه شده و ارز دولتی تنها به مواد مصرفی و بخشی از ملزومات تعلق می‌گیرد. جلال جلال‌شکوهی اظهار کرد: موضوعاتی همچون حفاظت در برابر اشعه، تصویربرداری در زنان و مامایی، تصویربرداری انکولوژی، تصویربرداری دستگاه عصبی و تصویربرداری هیبرید از جمله موضوعات مورد بحث در این کنگره توسط اساتید و صاحب نظران برجسته است و جدیدترین دستاورد‌ها و یافته‌های علمی در این زمینه ارائه خواهد شد. او در ارتباط با چالش‌ها و مشکلات حوزه رادیولوژی گفت: متأسفانه مراکز رادیولوژی در کشور به دلیل مسائل اقتصادی و افزایش قیمت ارز رو به ورشکستگی هستند و بزرگترین چالش کنونی آن‌ها تلاش برای بقا می‌باشد.

• ترکیبات چای سبز و برنج به مقابله با آلزایمر کمک می‌کند



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *