نگرانی "پاکستان" از اعمال نفوذ دهلی در گروه اقدام مالی
به گزارش گروه بین الملل به نقل از روزنامه تریبیون پاکستان ،هند تلاش زیادی برای قرار گرفتن اسلام آباد در لیست سیاه کارگروه ویژه اقدام مالی انجام داد.
دولت پاکستان از گروه ویژه اقدام مالی خواست تا از ادامه حضور نماینده هند در کارگروه بررسی برنامه اقدامات جلوگیری به عمل آورد.
«اسد عمر» وزیر مالی پاکستان از «مارشال بیلینگسلی» رئیس گروه ویژه اقدام مالی خواست تا کشور دیگری بهجز هند را بهعنوان عضو گروه مشترک آسیا اقیانوسیه انتخاب کند.
به گفته «اسد عمر»، گروه ویژه اقدام مالی با این رفتار میتواند بیطرفی، منصفانه بودن و غیر هدفمند بودن برنامههای بررسی خود را ثابت کند.
گروه مشترک یک گروه از زیرمجموعه گروه همکاری آسیا اقیانوسیه است. پاکستان در حال حاضر عضو این گروه است و پرونده این کشور توسط این گروه مورد ارزیابی قرار گرفته است.
از طرف دیگر مدیرکل اطلاعات مالی هند،عضو گروه مشترک آسیا اقیانوسیه است.
اسد عمر در نامه خود به رئیس گروه ویژه اقدام مالی اضافه کرد ، خصومتهای هند علیه پاکستان شناختهشده است و حمله نظامی اخیر این کشور و نقض حریم هوایی پاکستان توسط جنگندههای هندی نیز نشاندهنده ادعاهای پاکستان است.
نیروی هوایی پاکستان در 26 فوریه (هفتم اسفند) دو جنگنده هندی که بهصورت غیرقانونی به حریم هوایی این کشور وارد شده بودند را سرنگون کرد.
اسد عمر وزیر مالی پاکستان همچنین در مصاحبه خبری با اکسپرس تریبیون گفت، با توجه به سیاسی کردن پرونده پاکستان در گروه ویژه اقدام مالی توسط هند، پاکستان فرآیند ارزیابی این گروه را تحریم نمیکند اما از هر مسیری برای خنثی کردن توطئه هند برای قرارگرفته پاکستان در لیست سیاه گروه اقدام مالی ویژه استفاده میکند.
در آخرین نشست گروه ویژه اقدام مالی که در پاریس برگزار شد، 37 عضو این گروه با خروج پاکستان از لیست خاکستری مخالفت کردند .
کارگروه ویژه اقدام مالی در بیانیه پایانی ،اقدامات اسلام آباد در خصوص گروههای تروریستی مانند طالبان و شبکه حقانی را کافی ندانستند.
بر اساس بیانیه گروه ویژه اقدام مالی، دولت اسلامآباد باید یک برنامه عملی درزمینهٔ تأمین مالی تروریسم انجام دهد یا با اقدام سختتر گروه ویژه اقدام مالی مواجه خواهد شد.