هیچ کسی به اندازه من برای بازگشت حسن رحیمی تلاش نکرد/ در برخی اوزان چارهای جز استفاده از کشتیگیران پا به سن گذاشته نداریم
غلامرضا محمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص رقابتهای جام دانکلوف اظهار داشت: جام دانکلوف جزو رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی است و طبیعی بود که در سطح بسیار بالایی برگزار شود. این تورنمنت هم مانند جام تختی در برنامههای فنی ما قرار داشت و به ما کمک کرد تا به اهداف فنی خود نزدیک شویم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان کشورمان تصریح کرد: در این تورنمنت به دنبال نتیجهگیری نبودیم، اما خوشبختانه نمایندگان کشورمان عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند. موفقیت در چنین تورنمنتهایی را به فال نیک میگیریم، اما هرگز به آنها دل نمیبندیم و هدف ما موفقیت در رقابتهای جهانی و المپیک است.
وی در ادامه گفت: برای حضور قدرتمند در مسابقات جهانی قزاقستان، برنامهای دقیق و هدفمند طراحی کردهایم که از جام تختی استارت خورده و حالا به جام دانکلوف رسیده است و پس از آن هم به رقابتهای قهرمانی آسیا، جام ساساری، تورنمنت یاشاردوغو، جام زیلکوفسکی و در نهایت به رقابتهای جهانی قزاقستان ختم خواهد شد.
محمدی تصریح کرد: علاوه بر تورنمنتهای یاد شده که به صورت هدفمند در آنها حضور پیدا خواهیم کرد، سعی میکنیم تا از جام جهانی مسکو هم بهرههای فنی مورد نظر را ببریم. حضور تیم ملی امید در جام جهانی روسیه، یکی از بهترین تصمیماتی بود که با همفکری کادرفنی تیم ملی امید و بزرگسالان و همچنین فدراسیون کشتی کشورمان گرفته شد.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص عملکرد ملیپوشان کشورمان در جام دانکلوف، اظهار داشت: حسن یزدانی و پرویز هادی بعد از رقابتهای جهانی بوداپست در هیچ تورنمنتی حضور پیدا نکرده بودند و باید همچون سایر قهرمانان بزرگ جهان در تورنمنتی با این کیفیت حضور پیدا میکردند و محک میخوردند تا نقاط ضعف آنها شناسایی و برطرف شوند.
وی افزود: رضا یزدانی بعد از سالها دوری دوباره به میدان بازگشته و این یک برگ برنده برای کشتی کشورمان به حساب میآید. یزدانی در این مدت تمام سختیها را تحمل کرد تا بتواند دوباره به شرایط مسابقه برگردد و برای اهدافی که دارد بجنگد.
محمدی در ادامه گفت: البته جوانانی هم هستند که سخت تلاش میکنند تا پا جای پای بزرگان این وزن بگذارند. کشتیگیرانی مثل عباس فروتن و حامد طالبی زرینکمر که درصدد هستند تا با تلاش و پشتکاری که دارند، خودشان را به دوبنده تیم ملی بزرگسالان رسانده و به مدالهای جهانی و المپیک برسند. هدف کادرفنی این است که از تمام موجودیت کشتی کشورمان در اوزان مختلف استفاده کند و برای اینکه آینده را از دست ندهیم، چارهای جز اعتماد به جوانان نداریم.
دارنده مدال برنز مسابقات جهانی ۱۹۹۴ استانبول ادامه داد: در خصوص حسین خانی هم باید بگویم که مصطفی از سرمایههای خوب کشتی کشورمان محسوب میشود که متاسفانه هنوز از نظر روحی با خودش کنار نیامده و به خودباوری نرسیده است، به همین دلیل در لحظات حساس و ثانیههای پایانی مرتکب اشتباه میشود و کشتی را به حریفان واگذار میکند. با توجه به شرایطی که وجود داشت، صلاح دانستیم که حسین خانی مدتی از اردوهای تیم ملی دور باشد.
عضو تیم ملی کشورمان در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا گفت: تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو زمان زیادی باقی نمانده است و باید صادقانه بگویم که در برخی از اوزان خلاء وجود دارد و چارهای جز استفاده از کشتی گیران پا به سن گذاشته نداریم؛ باید سرمایههایی که در اختیار داریم را حفظ کرده و در کنار آنها به جوانان هم میدان بدهیم تا از آنچه که در اختیار داریم، بهترین استفاده را ببریم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تاکید کرد: کار بسیار سختی در پیش داریم، به طوری که حتی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو هم با مشکلاتی مواجه هستیم و بهتر است که علاقمندان به کشتی هم از این واقعیتها باخبر باشند. البته این به آن معنا نیست که دست از تلاش برداشتهایم بلکه در زمینههای فنی بیشتر از گذشته تلاش میکنیم تا شرایط کشتی به روزهای خوب بازگردد.
وی در خصوص خداحافظی حسن رحیمی از تیم ملی اظهار داشت: تاکنون در رابطه با خداحافظی حسن رحیمی به کشتی، با هیچ رسانهای مصاحبه نکردهام، اما احساس میکنم که حالا زمان مناسبی برای پاسخ به این سوال است، در واقع باید بگویم که هیچ کسی به اندازه من برای بازگشت حسن رحیمی تلاش نکرده است و تمام توان خود را به کار گرفتم تا رحیمی را حفظ کنم، هر کاری که لازم بود را انجام دادم تا رحیمی را متقاعد کنم که دوباره به کشتی برگردد، اما تحت هیچ شرایطی حاضر به بازگشت نشد.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: رحیمی را به اردوی تیم ملی دعوت کردیم تا شرایطی را برای حضورش در رقابتهای جهانی مهیا کنیم و در اردوها هم بسیار با انگیزه و پرتلاش تمرین میکرد، اما به یکباره تصمیم گرفت تا دیگر کشتی نگیرد و در پیامکی عنوان کرد که به دلیل عقب افتادن از زندگی و مشکلاتی که دارد، دیگر تصمیمی برای کشتی گرفتن ندارد. کاش قبل از هر تصمیمی ابتدا مشکلاتش را با من و فدراسیون مطرح میکرد و ما در جهت برطرف کردن مشکلاتش با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک رایزنی میکردیم و اگر نتیجه مطلوبی حاصل نمیشد، در آن صورت این موضوع را رسانهای میکرد. شکی نیست که کشتیگیران هیچگاه به آنچه که حقشان بوده است، نرسیدهاند و همیشه مظلوم واقع شدهاند. این حق کشتیگیران است که از طرف مسئولان حمایت شوند و برای تحمل سختیها انگیزه داشته باشند.