درج عبارت "اصلاح شده ژنتیکی" رعایت ضوابط و اخلاق حرفه‌ای است/ این موضوع ارتباطی به ذرت‌های دامی ندارد

11:30 - 14 اسفند 1397
کد خبر: ۴۹۹۸۷۹
دسته بندی: جامعه ، عمومی
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه درج عنوان تراریخته بر روی بسته بندی مواد غذایی که حاوی مواد اولیه با منشأ تراریخته، الزامی است، گفت: این اقدام از سوی تولیدکننده، رعایت ضوابط و اخلاق حرفه‌ای است.

به گزارش گروه جامعه ، کیانوش جهانپور گفت: برخی دانه‌های روغنی از جمله ذرت، سویا و کلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن و یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از آن، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیکی یافته می‌شود، البته این ضابطه و این برچسب صرفا احترام به مشتری و فراهم کردن قدرت انتخاب برای مصرف‌کننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: قدر مسلم، فرآورده‌ای که با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه شود، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته ایمن و سالم به شمار می‌رود و اقدام شرکت‌ها در درج عنوان مربوطه یک نکته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفه‌ای است.

وی با تاکید براینکه درج عبارت تراریحته هیچ ارتباطی با موضوع تولید اسنک‌های حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد، عنوان کرد: بخشی از مشکلات شرکت‌های استفاده کننده از ذرت‌های دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استاندارد‌های بهداشتی بوده و این دو موضوع را به هم پیوند نزنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *