امنیت در فضای مجازی باید همواره مد نظر قرار گیرد
به گزارش گروه جامعه ، سرهنگ علی نیک نفس اظهار داشت: تمام اقداماتی که در فضای مجازی انجام میشود باید مدیریت شود و وظیفه پلیس و دستگاه قضا رسیدگی ویژه به جرایم حوزه سایبری است.
این مقام انتظامی همچنین با اشاره به اینکه افراد زیادی در سطح کشور به اینترنت دسترسی دارند و همین امر موجب شده تا جرایم سایبری نیز گسترش یابد، ادامه داد: پهنای باندی که در کل کشور وجود دارد در حال گسترش است و ۵۵ میلیون کاربر گوشی هوشمند در کل کشور وجود دارد که تمام این افراد به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.
وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجه جرایم سایبری مربوط به جرایم مالی است، افزود: خیلی از جرایم دیگر نیز که در حوزه مجازی به وقوع میپیوندد چرخه مالی را در پشت سر خود دارد.
سرهنگ نیک نفس با اشاره به اینکه بانکها در کاهش جرایم مالی که در فضای مجازی به وقوع میپیوندد نقش تاثیر گذاری دارند، تصریح کرد: باید بانکها درخصوص اقدامات بانکی به مشتریان خود آموزشهای لازم را ارائه دهند تا مردم عزیز دچار مشکلهایی از قبیل: کلاهبرداری و سرقت اطلاعات بانکی نشوند.
وی ترغیب به آشوب و نشراکاذیب را ییشترین جرایم صورت گرفته در فضای مجازی دانست و تصریح کرد: باید برای استفاده صحیح از فضای مجازی سواد رسانهای و ارائه آموزشهای لازم را در دستور کار قرار دهیم.
معاون فنی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه امنیت در فضای سایبر موضوعی است که باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد، افزود: افزایش امنیت در فضای مجازی منوط به ارائه آموزش، ارتقاء سواد رسانه و سایر اقدامات پیشگیرانه است.