طرز تهیه شیرینی کرهای
به گزارش گروه فضای مجازی ، تخم مرغها را خوب با همزن میزنیم. سپس پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن (روغن را به مایع تبدیل میکنیم و میگذاریم سرد شود) را همراه زرده ۳ عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم. بکینگ پودر را با آرد الک شده مخلوط و کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید. سپس خمیر را با وردنه پهن میکنیم و با قالب دلخواه شکل میدهیم و توی سینی فر چرب شده میچینیم.
تزیین روی شیرینی:بقیه تخم مرغ و اسانس بادام را با هم مخلوط میکنیم و روی خمیرهای قالب زده میمالیم و بعد پودر پسته، کنجد، پودر بادام یا پودر نارگیل را روی آن میپاشیم.
میتوانید از پودر بادام یا پسته و همین طور کنجد برای تزیین شیرینیها قبل از گذاشتن در فر استفاده کنید. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود، در فر بپزید.