لزوم آگاه سازی مردم از تنوع محصولات بیمهای
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، سلیمانی گفت: نمایندگان شرکتهای بیمهای همانقدر که اصل وفاداری سازمانی را رعایت میکنند وظیفه دارند این مسئولیت را در قبال مشتریان خود نیز به انجام برسانند.
رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت توجه به ترکیب منطقی پرتفوی شرکتهای بیمهای خاطرنشان کرد: عرضه محصولات بیمهای متناسب با نیاز مشتری از ماموریتهای حساس شبکه فروش به شمار میرود.
وی با تأکید بر لزوم بازنگری در شبکه فروش به اهمیت تقویت بخش آموزش در صنعت بیمه اشاره کرد و افزود: بیش از پنجاه هزار نماینده فعال شرکتهای بیمه یک ظرفیت بزرگ را ایجاد کردند که با آموزشهای کافی و رعایت اصول حرفهای گری استفاده بهینه از آن به توسعه صنعت بیمه و همچنین افزایش سطح آرامش و اطمینان در جامعه منتهی خواهد شد.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به این نکته که اصلاح برخی از قوانین و آیین نامهها میتواند حرکت شبکه فروش را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه با وجود تنوع محصولات بیمهای در کشور مردم ما با بسیاری از این محصولات آشنایی ندارند و شبکه فروش باید فضای کافی را برای استقبال شهروندان از ظرفیتهای صنعت بیمه آماده کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای گسترده صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از مجموع ۹ میلیون موتورسیکلت در کشور تنها حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از مزایای بیمه شخص ثالث بهره میبرند و هنوز ظرفیتهای بسیاری در این رشته وجود دارد، اما تمرکز شرکتهای بیمه برای فروش بیمه شخص ثالث راهکار مناسبی برای افزایش ضریب نفوذ بیمه نیست.
سلیمانی با ابراز خرسندی از عملکرد شرکت بیمه پارسیان در رشتههای مختلف بیمه توجه بیشتر مدیران و کارکنان این شرکت را به رشته بیمههای زندگی خواستار شد و افزود: ورود به بحث فروش مویرگی بیمه نامه زندگی در کشور یک ضرورت است و اگر مزیتهای آن برای مردم تشریح شود استقبال از این بیمه نامه بسیار چشمگیر خواهد بود.
وی با تشریح آخرین وضعیت سرمایه گذاریها در صنعت بیمه اعلام کرد: شرکتهای بیمه در بخش سپرده گذاری باید با بانکها رقابت کنند و تحقق این امر در گرو افزایش ضریب نفوذ بیمههای زندگی در کشور است.
وی با تقدیر از عملکرد کارکنان، مدیران و نمایندگان شبکه فروش شرکت بیمه پارسیان از شرایط مناسب این شرکت برای ورود به بحث بیمههای اتکایی خبر داد و گفت: شرکت بیمه پارسیان بسترهای کافی را برای ورود به بازار بیمههای اتکایی فراهم کرده و اگر افزایش سرمایه مناسبی داشته باشد قطعاً جهش قابل توجهی را در بازار بیمه کشور تجربه خواهد کرد.
وی بازنگری در بخش بیمه درمان را نیز از ضرورتهای صنعت بیمه دانست و افزود: خسارت بیمه درمان تکمیلی در برخی از شرکتها تا ۱۴۰ درصد نیز افزایش یافته است که با این شرایط طبیعی است شرکتهای بیمه برای جلوگیری از زیان بیشتر در بخش پرداخت خسارتها عملکرد مناسبی نداشته باشند.