تامین ۲۵ درصد منابع از کمکهای مردمی/ رشد ۴۱ درصدی کمکهای مردمی در جشن نیکوکاری/۲۰ هزار مدرسه در فرآیند جشن نیکوکاری درگیر شده اند
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، علیرضا عسگریان معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در نشست خبری با موضوع جشن نیکوکاری با شعار (عیدی برای همه) و ارائه گزارش عملکرد حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد طی امسال اظهار کرد: کمکهای مردم در سال جاری با توجه به شرایط اقتصادی به محرومان شگفت انگیز بود. جشن نیکوکاری ۲۵ درصد از منابع را در سال برای کمک به محرومان تامین میکند. امسال تاکنون ۴۱ درصد رشد کمکهای مردمی در جشن نیکوکاری را داشته ایم.
۲۰ هزار مدرسه در فرآیند جشن نیکوکاری درگیر شده اند
عسگریان در ادامه گفت: هر ساله از نیمه دوم دی ماه اقدامات برای جشن نیکوکاری شروع میشود. ۱۵ و ۱۶ روز اصلی برگزاری جشن نیکوکاری است. نزدیک ۲۰ هزار مدرسه در فرآیند جشن نیکوکاری درگیر شده اند. سازمان دانش آموزی در فرآیند جشن نیکوکاری فوق العاده خوب در جشن نیکوکاری حاضر شدند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی در ادامه افزود: از این حجم کمک مردم واقعا متعجب شده ایم. کل منابع درآمدی معاونت توسعه مشارکت مردمی که توسط مردم اهدا شده است از ابتدای سال ۹۷ تا کنون ۳۴ درصد رشد نسبت به سال گذشته را تجربه کرده است در حالی که در سال گذشته با این موج گرانیها رو به رو نبودیم. در صدقه ۳ درصد رشد، در اکرام ۳۴ درصد رشد و زکات ۳۶ درصد رشد طی امسال را داشته است. طرح اکرام به ایتام و محسنین (خانوادههای که سرپرست دارند، ولی سرپرستان قادر به نگهداری از آنها نیستند) ۲۹۰ هزار نفر خانواده ایتام و محسنین در کشور هستند که ۱۴۸ هزار تا از این افراد ایتام و ۱۴۲ هزار نفر محسنین هستند. نزدیک ۵۹۱ میلیارد تومان کمک مردمی به این افراد شده است.
عسگریان در ادامه گفت: با قاطعیت میگوییم که یتیم که زیر پوشش نباشد نداریم.امیدواریم در سال آینده ماهانه ایتام را به ۳۰۰ هزار تومان برسانیم.
وی در ادامه تاکید کرد: هر یتیم به صورت متوسط ماهانه ۲۳۰ هزار تومان میگیرد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی در ادامه افزود: مراکز نیکوکاری به صورت تشکلی در کشور فعالیت میکنند. تمام درآمد در جشن نیکوکاری و جشن عاطفهها واگذار میشود تا خود افراد آن را هزینه کنند.
۱۷۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور داریم
عسگریان افزود: امیدواریم سال آینده به ۳ هزار مرکز نیکوکاری برسیم و هم اکنون ۱۷۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور داریم. امیدواریم حدود ۷۰ درصد از این مراکز نیکوکاری به شبکههای نیکوکاری تبدیل شوند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی تاکید کرد: هر ایرانی در ۱۲ ماهه سال ۴ هزار تومان صدقه داده است. صندوقهای داخل شهر مقداری کم شده است و صندوق صدقات در امسال حدود یک پنچم آنها حذف شده است.
وی در ادامه بیان کرد: امکان پرداخت صدقه روزانه فراهم شده و میتوانید مبلغهای مختلف را انتخاب کنید و سالیانه نیز میتوانید پرینت صدقه پرداختی خود را دریافت کنید.
وی در ادامه افزود: سامانه صدقه پیامی ارسال عدد یک به ۸۸۷۷ به مبلغهای ۱۰۰، ۳۰۰ و ۵۰۰ تومان است هم برای اعتباری و هم برای ثابت است. ۰۹۶۸۸۷۷ تلفن گویایی پرداخت صدقه است و هر بار که مراجعه کنید میتوانید کمک کنید.
وی در ادامه درباره ارسال پول به حساب یتیم گفت: پول واریزی بلافاصله پس از پرداخت به حساب آنها واریز میشود. هم اکنون واریز پول به حساب ایتام دستی است و وقتی کسانی پولی به حساب آنها واریز میکند بعد از حدود ۲ روز به حساب آنها واریز میشود و تا پایان سال این ارسال پول به حساب یتیم لحظهای میشود. پول پرداختی به ایتام اصلا جا به جا نمیشود. صدقات هر استان باید در همان استان صرف شود.
وی افزود: طرح محسنین بد سرپرستان هستند که در دو جای مختلف تحت سرپرستی قرار میگیرند.
سرانه محسنین ۱۱۳ هزار تومان در ماه است
وی درباره شیوه گرفتن یتیم گفت: پورتال محسنین و کمیته میتوانید ثبت نام کنید و مشاوران با شما تماس خواهند گرفت.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی در ادامه بیان کرد: ۳۰۱ میلیارد تومان صدقه از کل کشور در طول یازده ماهه سال ۹۷ جمع آوری شده است. صندوقهای صدقات در مناطق آسیب پذیر حذف میشوند و صندوقهای داخل خانهها و مغازهها حفظ میشوند. حدود ۹۵ درصد صدقه دریافتی به شیوه پرداخت به صندوقهای ثابت است.
عسگریان گفت: حساب و درآمد خیریهها کاملا بررسی میشود.
انتهای پیام /