کلاهبرداری با تماس تلفنی و ارسال پیامک/آگهی روزنامه دلیلی بر صحت مطالب نیست

17:00 - 05 اسفند 1397
کد خبر: ۴۹۶۹۱۲
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: شهروندان مراقب جاعلان و کلاهبرداران پیامکی باشند و به توصیه‌های پلیس عمل کنند.

سرهنگ جهانگیر تقی پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه اظهار داشت: شهروندن نیاز است با رعایت یک سری از موارد، از جعل و کلاهبرداری در امان هستند.

وی ادامه داد: کلاهبرداران با تماس تلفنی یا با ارسال پیامک و جعل هویت و غصب عنوان، خود را با نام مدیران و مسئولان ادارات دولتی، شخصیت‌های مهم لشکری و کشوری معرفی و با لطائف الحیل درخواست اعلام شماره حساب یا شماره کارت بانکی شما را می‌نمایند، باید مراقب باشید پیش از تعیین صلاحیت و هویت واقعی شماره‌ای در اختیار آن‌ها قرار داده نشود.

سرهنگ تقی پور ادامه داد:مجرمان کلاهبرداری ابتدا اقدام به ارسال پیامک (انفرادی یا در حجم انبوه) با متن‌های اغوا کننده شامل: (شما برنده جایزه میلیونی شده اید)، یا (شما برنده خوشبخت این هفته هستید) و ... شما را ترغیب و تشویق برای مراجعه به نزدیک‌ترین دستگاه خود پرداز می‌کنند و به این ترتیب همه وجوه شما را به سرقت می‌برند.

وی افزود:به منظور جلوگیری از سوء استفاده و کپی کردن کارت بانکی در فروشگاه‌ها و هنگام خرید از پایانه فروش به ویژه افراد سیار (دستفروش) شخصا رمز را وارد دستگاه نموده و از اعلام آن به فروشنده خودداری نمایند.

وی با بیان اینکه حساسیت و اهمیت حفاظت از رمز دوم به مراتب بالاتر از رمز اول است چرا که هر نوع عملیات بانکی از طریق تلفن بانک، اینترنت، بانک، همراه بانک و .. بدون رمز دوم امکان پذیر نمی‌باشد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت افزود:در زمان تنظیم قرار داد که سه نسخه است ضمن مطالعه دقیق متن آن حتما نسخه دوم و سوم نیز رویت و مطالعه و بعد امضا گردد چرا که سوابق نشان داده است که در بعضی مواقع نسخه دوم و سوم مطلب دیگری خلاف توافقات بوده تحریر گردیده است.

وی اضافه کرد:از اخذ چک قبل از تایید صاحب حساب به خصوص در بعد از ظهر‌ها خودداری گردد و حتما به این نکته توجه داشته باشید که آگهی روزنامه دلیلی بر صحت مطالب و تبلیغات درج شده نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *