سرریز بنزین از باک خودروها/خودروهای خوش خوراک کدام است؟
از سوی برخی کارشناسان مصرف بالای سوخت خودروها یکی از عوامل مهم در شدت گرفتن شیب مصرف بنزین در کشور است، به همین خاطر به بررسی میزان مصرف بنزین در خودروهای متفاوت پرداختیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، شدت مصرف مهارنشدنی بنزین در کشور طی سالهای اخیر به عنوان یکی از معضلات حوزه انرژی طی بازههای زمانی مختلف و به مناسبهای گوناگون مطرح بوده و کارشناسان برای این موضوع چاره اندیشی متعددی کرده اند که بخش اعظم آن متوجه خودروها است.
خودروهایی که به دلیل عمر بالا و یا تکنولوژی مورد استفاده برای تولید، میزان مصرف بیشتر از حد متوسط جهانی دارند که سبب فاصله گرفتن میزان متوسط کل مصرف بنزین کشور در مقایسه با متوسط جهانی شده، به گونهای که رقم آن در ایران به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۰ لیتر و برای سایر کشورها ۷ لیتر اعلام شده است.
آسیب شناسی دلایل بالا بودن مصرف بنزین از وجود مواردی مانند مصرف بالای خودروهای عرضه شده به بازار، عمر بالای خودروهای مورد استفاده، تکنولوژی قدیمی ساخت خودروها، جایگزین نشدن فناوری روز و سوختهای پاک به جای بنزین و فرهنگ نامناسب رانندگی اشاره کرد.
مواردی که با وجود سهیم بودن مالکان خودرو و شرکتهای تولیدکننده آن، بنا بر اعلام و تاکید بیژن زنگنه وزیر نفت دلیل رشد مصرف بنزین را باید در کارخانههای تولید خودرو پیگیری کرد.
برای سنجش میزان مصرف سوت خودرها به صورت سوخت ترکیبی یعنی مصرف بنزین هنگام رانندگی در ترافیک و داخل شهر و هم در اتوبان و خارج از شهر در صورت ملاک قرار میگیرد که به صورت متوسط میزان مصرف را مشخص میکند.
گفتنی است مصرف سوخت خودروها در شرایطی مختلف رانندگی در داخل یا برون شهری، سربالایی، کولر گرفتن، ترافیک متغییر از حد متوسط است.
نگاهی به میزان مصرف ترکیبی خودروها براساس اعلام کارخانه سازنده برای خودروهای پرتقاضا و پرتیراژ مانند سمند ال ایکس به میزان ۸٫۳۴ لیتر، سمند ۸٫۷ لیتر، پرشیا ۸٫۱۵ لیتر، پژو ۴۰۵ به میزان ۹ لیتر، پراید به میزان ۶٫۴۴ لیتر، تیبا به میزان ۶٫۹۵ لیتر، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به میزان ۶٫۴ لیتر، ال ۹۰ به میزان ۶٫۹ لیتر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *