۸۰ هزار میلیارد مطالبات تأمین اجتماعی از دولت

2:00 - 03 اسفند 1397
کد خبر: ۴۹۵۸۳۶
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: اصل مطالبات تأمین اجتماعی از دولت بر اساس گزارش سازمان حسابرسی تا پایان سال ۹۴ مبلغ ۸۰ هزار میلیارد تومان است و درباره نحوه محاسبه سود این مطالبات اختلاف نظر وجود دارد که کارشناسان حوزه اقتصادی سازمان می‌توانند در این زمینه اظهار نظر کنند.

به گزارش گروه جامعه ، محمدحسن زدا با بیان اینکه برنامه ریزی یکی از مسائل بسیار مهم در سازمان تأمین اجتماعی است، اظهار داشت: در حال حاضر این موضوع مهم متولی واحدی در سازمان ندارد و بایستی برای اصلاح این وضعیت اقدام اصولی صورت گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره شرکت‌هایی که مأموریت احداث پروژه‌های ساختمانی سازمان تأمین اجتماعی را بر عهده دارند، گفت: در حال حاضر با وجود استفاده از نیرو‌های متخصص و دلسوز در شرکت‌های مأموریتی اماهزینه تمام شده پروژه‌های ساختمانی اداری و درمانی قابل قبول نیست و عملکرد این شرکت‌ها نیاز‌ها و خواسته‌های سازمان را به نحو صحیح برآورده نمی‌کند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی دریافت گزارش‌های نظارتی از معاونت اقتصادی این سازمان درباره پیشرفت اجرای برنامه‌های عملیاتی را اقدامی بسیار خوب برشمرد و گفت: این گزارش‌ها در شورای معاونین سازمان مطرح و تصمیم گیری لازم برای رفع مشکلات احتمالی و تسریع اجرای برنامه‌ها انجام می‌شود.

زدا در ادامه این جلسه به وضعیت هلدینگ درمانی ایجاد شده در سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: ارتباط این هلدینگ با معاونت درمان به خوبی تعریف نشده و بر همین اساس به هیأت مدیره سازمان پیشنهاد داده ایم که این هلدینگ را به حوزه درمان سازمان بازگرداند و نحوه فعالیت هلدینگ بازنگری شود.

وی نسبت بالای تعداد کارکنان حوزه درمان به تعداد تخت‌های مراکز درمانی را یکی دیگر از مسائل مربوط به حوزه درمان برشمرد و گفت: برای برطرف شدن این مشکل نیز بایستی اقدامات مناسبی در دستور کار قرار گیرد.

زدا درباره مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت نیز گفت: اصل مطالبات تأمین اجتماعی از دولت بر اساس گزارش سازمان حسابرسی تا پایان سال ۹۴ مبلغ ۸۰ هزار میلیارد تومان است و درباره نحوه محاسبه سود این مطالبات اختلاف نظر وجود دارد که کارشناسان حوزه اقتصادی سازمان می‌توانند در این زمینه اظهار نظر کنند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به طرحی که از سوی تعداد زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای انجام اصلاحات پارامتریک ارائه شده است، گفت: برای انجام اصلاحات پارامتریک کارشناسان سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تیم‌های تخصصی که از اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی دعوت شده بودند؛ اظهار نظر کرده اند و طرح‌هایی نیز تهیه کرده اند.

زدا ادامه داد: درباره لزوم انجام اصلاحات پارامتریک و زمان انجام این اصلاحات دیدگاه‌های مختلفی مطرح می‌شود و این موضوع با مسائل سیاسی و اجتماعی نیز پیوند دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتصاب مدیران شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی گفت: برای انتصاب مدیران سازمان و شرکت‌های تابعه شاخص‌هایی را تعیین کرده ایم و انتصابات در این چارچوب انجام می‌شود.

وی ادامه داد: افراد دارای دو سمت باید از یکی از پست‌ها استعفا دهند و این موضوع در ماه‌های اخیر با جدیت دنبال شده و به زودی به جایی خواهیم رسید که هیچ فرد دو شغله‌ای نداشته باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *