شهرداری به دنبال تعامل تاثیرگذار با استارتاپها است
به گزارش گروه جامعه ، محمد فرجود در این مراسم که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، ارائه سرویسهای بهتر به شهروندان و کمک به بهبود فضای کسب و کارهای نوآورانه را دو نقش جدی و پررنگی توصیف کرد که در دوره فعلی مدیریت شهری تعریف شده و گفت: ما مأموریت ویژهای در زمینه هوشمندسازی تهران برای خود تعریف کردهایم و قصد داریم ارتباط تأثیرگذارتر و پربارتری با نقش آفرینان زیست بوم نوآوری و شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
فرجود با ابراز امیدواری درباره رشد کسب و کارهای نوآور در شهر تهران، تعداد این شرکتها و ارتباط مدیریت شهری با آنها را از شاخصهای مهم شهر هوشمند دانست و گفت: تسهیل شرایط فعالیت شرکتهای نوآور در شهر یکی از مواردی است که در دستور کار جدی شهرداری تهران قرار دارد.
او نیروهای شاغل در حوزه ICT را نیز به عنوان شاخصی جهانی در حوزه شهرهای هوشمند عنوان کرد و همچنین با اشاره به راه اندازی پرتالهای data.tehran.ir و api.tehran.ir با هدف دسترسی کسب و کارها، متخصصان و عموم شهروندان به دادههای شهر توضیح داد: از جمله شاخصهای مهم در بعد حکمروایی هوشمند، مباحث مربوط به دادههای باز و شفافیت است و میزان دسترسی باز به دادههای شهر یکی از شاخصهای جدی شهرهای هوشمند است.
فرجود همچنین با اشاره به راهاندازی سامانه نوآوری و مشارکت شهروندی (باهم) به آدرس baham.tehran.ir گفت: این پرتال با محوریت مشارکت شهروندان و دیگر بازیگران هوشمندسازی شهر راهاندازی شده است. درواقع با این کار، فضای ارائه مسئله و راهکار به طور همزمان در این سامانه فراهم است.
مدیرعامل سازمان فاوا سپس با اشاره به آلودگی هوا و ترافیک به عنوان مشکلات اصلی تهران اظهار کرد: راه حل بسیاری از معضلات شهر از مسیر هوشمندی میگذرد. یکی از مهمترین راههایی که برای رفع آلودگی و ترافیک وجود دارد، کاهش سفرهای درون شهری شهروندان است به طوری که آنها بتوانند خدمات هوشمند دریافت کرده و سفرهای زائد حذف شود.
مدیرعامل سازمان فاوا تأکید کرد شهرداری تهران برای ارائه کمک و مشارکت با شرکتهای دانش بنیان، نوآور و استارت آپهای شهری آماده است و در آینده مراکز بزرگی در حوزه نوآوری شهر را راه اندازی خواهد کرد.