واکنش رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس به کوبیده ۸ هزار تومانی
به گزارش گروه فضای مجازی ، رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس گفت: گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی ۷۴ هزار تومان است؛ برای کباب ۲۰۰ گرمی، تنها باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیدهای که با قیمتهایی پایینتر از این رقم عرضه میشود، کیفیت ندارد.
علیاصغر میرابراهیمی با اشاره به گرانی مواد اولیه غذایی برای طبخ در رستورانها اظهار کرد: متاسفانه در ماههای اخیر قیمت مواد اولیه افزایش چشمگیری داشته و همین امر علاوه بر کاهش مشتریان رستورانها، باعث مشکلاتی برای همکاران ما شده است.
او با تاکید بر افزایش قیمت تمام شده غذا برای رستورانداران در ماههای اخیر، در پاسخ به این سوال که آیا فروش چلوکباب و چلوجوجه با قیمتهای ۸ تا ۱۰ هزار تومان، دارای کیفیت است یا خیر گفت: من هم با شنیدن این موارد تعجب میکنم چراکه این قیمتها با عقل و منطق جور درنمیآید؛ شما نگاه کنید وقتی جوجه کیلویی ۳۰ هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یا مغز راسته کیلویی ۱۸۰ هزار تومان، چطور چنین قیمتهایی امکان دارد؟