بکارگیری فناوری های نوین در زیر دریایی ایرانی فاتح

18:43 - 28 بهمن 1397
کد خبر: ۴۹۴۹۵۲
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رستگاری گفت: زیر دریایی فاتح از ابتدای سال ۸۷ براساس نیاز نیروی دریایی راهبردی ارتش و در قالب طرح‌های تحت ولایت در دستور کار این سازمان قرار گرفت و برای ساخت آن از فناوری‌های نوین و بومی بکار رفته است.

بکارگیری فناوری های نوین در زیر دریایی ایرانی فاتحبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امیر دریادار امیر رستگاری، رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح عصریکشنبه درمراسم الحاق زیر دریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش درخصوص مراحل طراحی و ساخت و تجهیز آن اظهار داشت: این زیر دریایی شامل سامانه‌های سونالی پیشرفته، رانش الکترونیکی، مدیریت نبرد تکمیلی، هدایت موشک زیرسطح به سطح، هدایت اژدر، جنگ‌های الکترونیکی، مخابراتی امن یکپارچه چند منظوره، کنترل مانیتورینگ جامع، ناوبری انرژی تلفیقی و کنترل خودکار سه بُعدی است.

وی ادامه داد: افزایش قدرت دفاعی و آب بندی نیروی دریایی راهبردی ارتش، ورود به عرصه طراحی و ساخت زیر دریایی‌های کلاس متوسط، اتصال فناوری‌های نوین و کسب دانش فنی ساخت سامانه‌ها و تجهیزات انواع زیر دریایی ها، تقویت روحیه خودباوری و خود اتکایی در تلاشگران عرصه علم و صنعت دریایی کشور مهم‌ترین دستاورد‌های این طرح است.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایجاد و تقویت شبکه همکاران توانمند در زنجیره تامین و ساخت زیرسامانه ها، صرفه جویی اصلی با انجام بومی سازی و بهینه سازی تجهیزات و سامانه ها، ایجاد اشتغال در سطح استان و کشور، ظهور دانش در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری، تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های طراحی و مهندسی ساخت به عنوان هسته‌های دانا را از دیگر دستاورد‌های این زیردریایی برشمرد.

وی اظهارداشت: فرآیند طراحی و ساخت بدنه زیردریایی فاتح شامل سازه‌های فولادی، متعلقات سازه‌ای و همچنین تامین، ساخت، نصب و راه اندازی بیش از ۷۶ سامانه آکوستیکی و هیدرولیکی، تاسیساتی، تحرک، رانش، برق و الکترونیک، هدایت و ناوبری، مخابرات، جنگال، هدایت و آتش بس سلاح است.

رستگاری ادامه داد: این زیردریایی با بیش از ۱۳۲ هزار سند و همچنین ۴ میلیون و ۲۰۲ هزار نفر ساعت فعالیت شبانه روزی و انجام بیش از ۳۰ هزار فعالیت اجرایی و بهره گیری از شبکه توانمند داخلی متشکل از ۵۰۰ مرکز صنعتی، پژوهشی و دانشگاهی با همکاری سازمان‌ها و صنایع ملزم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و نیز متخصصان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهریورماه امسال به اتمام رسید.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: از مهرماه سالجاری نیز آزمایش‌های کنار اسکله و زیردریایی و همچنین آزمایش‌های سه هزار فقره آزمایش با ۵۲ هزار نفر ساعت و ۲۳ دوره آموزشی افزون بر ۶ هزار و ۸۲۳ نفر ساعت آموزش تئوری و عملی در تخصص‌های مربوطه برگزار شده است.


رستگاری اظهارداشت: این سازمان آمادگی دارد در راستای انجام ماموریت نیرو‌های مقتدر دریایی جمهوری اسلامی ایران نسبت به طراحی، ساخت و تعمیر تجهیزات و تسلیحات دریایی انواع شناور‌های تندرو، سطحی و زیر سطحی و چند سطحی اقدام نماید.

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *