تدوین سند توسعه درمان استان خوزستان/ دو پایگاه اورژانس هوایی در ایذه و بهبهان راه اندازی می‌شود

12:00 - 26 بهمن 1397
کد خبر: ۴۹۴۱۳۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: سند توسعه درمان استان خوزستان تدوین شده و آماده اجرا است، اما بخشی از این سند به اجرا درآمده است.

تدوین سند توسعه درمان استان خوزستان/ دو پایگاه اورژانس هوایی در ایذه و بهبهان راه اندازی می‌شود

به گزارش گروه جامعه ، قاسم جان بابایی در نشست روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان خوزستان که با حضور وزیر بهداشت در ستاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار داشت: در شهرستان اندیمشک با مساعدت وزیر بهداشت، منابع مورد نیاز برای اجرای فاز دوم بیمارستان این شهرستان پرداخت شده و به زودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به پروژه‌های درمانی شهرستان دزفول، افزود: در این شهرستان بیمارستان زنان و یک بخش اورژانس در حال ساخت و تجهیز است و برای شهرستان شوش نیز، منابعی برای توسعه بخش اورژانس بیمارستان پرداخت شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پروژه کلینیک ویژه شهرستان شوشتر تکمیل می‌شود، گفت: این پروژه حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم به سرعت تکمیل و تجهیز شود. در شهرستان باغملک نیز یک بیمارستان جایگزین در حال ساخت است که احتمالا تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

جان بابایی از شهرستان ایذه به عنوان یکی از محروم‌ترین مناطق استان خوزستان یاد کرد و گفت: در شهرستان ایذه، یکی از بهترین بخش‌های اورژانس استان خوزستان و بخش‌های مراقبت‌های ویژه امسال به بهره برداری رسید، اما در این شهرستان پروژه توسعه ۶۰ تخت بیمارستانی، بهسازی و ساخت اتاق عمل و تکمیل کلینیک ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: در بیمارستان مادر رامهرمز، پروژه توسعه بخش پست پارتوم (بخش پس از زایمان)، اورژانس و اتاق عمل و در شهرستان رامشیر نیز پروژه توسعه اورژانس و همچنین پروژه‌های محل اسکان پزشکان برای ماندگاری آن‌ها در این دو شهرستان، در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در شهرستان آغاجاری تکمیل پروژه نیمه ساخته درمانی را پیگیری می‌کنیم، اما در شهرستان ماهشهر سه بخش بیمارستان دولتی باید بازسازی و بهسازی شوند. البته در این شهرستان یک بیمارستان صنعت نفت نیز با ظرفیت ۲۰۰ تخت مصوب و ۵۰ تخت فعال، وجود دارد که می‌توان از ظرفیت این بیمارستان نیز استفاده کرد. در شهرستان امیدیه نیز بیمارستان دولتی کیفیت چندان بالایی ندارد و در این شهرستان نیز یک بیمارستان صنعت نفت وجود دارد که از ظرفیت آن می‌توان استفاده بیشتری کرد. کلینیک ویژه شهرستان امیدیه نیز حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باید با سرعت تکمیل شود.

جان بابایی با اشاره به ساخت بیمارستان جایگزین بهبهان، گفت: این بیمارستان با ۲۲۰ تخت بیمارستانی در سه بلوک در حال ساخت است که برای تکمیل این بیمارستان باید ۶۰ میلیارد تومان منابع تامین شود و باید ظرف دو سال آینده با کمک استاندار خوزستان این پروژه را نیز تکمیل کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز از نظر تاسیسات بیمارستانی نیازمند توجه و عنایت ویژه است که در یک مرحله ۴ میلیارد تومان برای آن پرداخت شده است. البته فاز دوم بخش اورژانس این بیمارستان باید تکمیل شود.

وی افزود: در بیمارستان سینا اهواز نیز باید پروژه ساخت بخش اورژانس به سرعت تکمیل شود و سازه این بخش ۴ طبقه در نظر گرفته شده است و این پروژه یکی از ضروری‌ترین پروژه‌ها است، چون در منطقه‌ای که این بیمارستان واقع شده بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن هستند.

جان بابایی با بیان اینکه نیاز به بیمارستان جایگزین رازی اهواز وجود دارد، گفت: با کمک استاندار می‌توان ساخت بیمارستان جایگزین رازی را در منطقه دیگری از شهر اهواز آغاز کرد. اما مهمترین مشکل حوزه سلامت استان خوزستان، کمبود نیروی انسانی به ویژه در بخش پرستاری است.

معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: در استان خوزستان باید دو پایگاه اورژانس هوایی در ایذه و بهبهان راه اندازی شود، چون دسترسی آن‌ها به مرکز استان، دشوار است و امیدواریم که پایگاه‌های اورژانس هوایی این دو منطقه نیز به زودی افتتاح شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *