سازمانها و شرکتهای شهرداری کاهش یابد
به گزارش خبرنگار جامعه ، در یکصد و بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران که صبح امروز برگزار شد، لایحه اساسنامه نمونه سازمانهای وابسته به شهرداری تهران در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت که پس از اظهارات موافق و مخالف کلیات این لایحه به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.
محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران پیشنهادی را برای اضافه شدن به ماده واحده این لایحه ارائه کرد.
در پیشنهاد وی آمده بود که در دورههای گذشته، مصوبات متعددی تنقیح شده است و ما میتوانیم از این مصوبات که مربوط به فعالیت و قراردادهای سازمانها و شرکتها بوده است استفاده کنیم. در همان زمان یک آسیبشناسی خوبی در این حوزه انجام شد و ما میتوانیم در لایحه جدید اشارهای نیز به انجام مصوبات قبلی و تاکید بر آن داشته باشیم.
سید حسن رسولی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران و یکی از مخالفین پیشنهاد مطرح شده توسط سالاری بیان کرد: از ۴۳ شرکت، سازمان، موسسه وابسته به شهرداری تهران، ۶ شرکت و سازمان مراحل تصویبی خود را در مراجع ذیربط به پایان رساندهاند.
وی عنوان کرد: سایر شرکتها در واقع با امضای شهردار سابق فعالیت خود را آغاز کردهاند و هیچ مصوبهای را در این زمینه نداشتند. ضمن اینکه برخی از شرکتها توسط وزارت کشور رد و تعدادی از این شرکتها و سازمانها نیز بعضاً با اعلام مهدی چمران رئیس سابق شورای شهر تهران فعالیت خود را آغاز کردهاند.
خزانهدار شورای شهر تهران تاکید کرد که بنده مخالف این پیشنهاد هستم و ما میتوانیم مصوبه خوبی را در شورای پنجم و با توجه به فعالیت شرکتها و سازمانها داشته باشیم و در نهایت پیشنهاد ارائه شده به تصویب اعضای شورای شهر تهران نرسید.
محسن هاشمی پس از رد پیشنهاد ارائه شده از سوی رئیس معماری و شهرسازی شورای شهر تهران اظهار کرد: شرکتها و سازمانهای شهرداری تهران مصوبه قانونی نیستند و البته در طول ۲۰ سال گذشته هیچکدام از شوراها نتوانستهاند ساماندهی را در این بخش انجام دهند که البته شورای چهارم تلاش گستردهای را در این زمینه انجام داد و تعدادی از آنها را کاهش داد و به ۴۰ شرکت و سازمان رساند.
به گفته وی؛ هم اکنون نیز با توجه به اینکه ما بنا داریم تعداد معاونین شهردار را کاهش دهیم باید تعداد سازمانها را نیز از ۴۰ سازمان و شرکت به ۱۰ سازمان برسانیم.