موجود فضایی در آمازون
به گزارش گروه فضای مجازی ، بر اساس نظریه «فضانوردان باستان»، موجودات فضایی پیشرفتهای در دوران باستان به زمین آمده اند و به گفته گروهی از پژوهشگران، شواهد فیزیکی و فرهنگی زیادی از ارتباط انسانهای باستان با موجودات فضایی در دسترس است. یکی از این شواهد فرهنگی در آیین و رسوم به جا مانده به قبیلهای در آمازون به نام «کایاپو» مربوط میشود که در آن مجسمههایی وجود دارد که افراد لباسهای فضانوردان را بر تن دارند و همچنین بومیان در مراسم شان از نوعی پوشش استفاده میکنند که آنها را شبیه یک فضانورد میکند. این قبیله هر سال مراسمی برای ورود موجودی افسانهای به نام «بپ کوروروتی» یا کسی که از کیهان میآید، برپا میکنند.
بزرگان این قبیله از موجودی عجیب و غریب از محدوده کوههای «پوکاتوتی» صحبت میکنند که در ابتدا ترس زیادی در میان مردم قبیله ایجاد کرده، اما به تدریج ارتباط مسالمت آمیزی برقرار میشود و بومیان خیلی زود به دلیل پوست سفید، زیبایی ظاهر و روحیه سخاوتمندش به آن وابسته میشوند. به گفته رهبران این قبیله این موجود عجیب مهارتهای قابل توجه و بارزی را به مردم آموزش میدهد و نحوه استفاده از اسلحههای آن زمان را از بومیان فرا میگیرد، هوش و ذکاوت هیچ یک از بومیان به این موجود نمیرسید و وی تنها با لمس کردن حیوانات جنگل، باعث تلف شدن آنها میشد. تا این که یک روز «بپ کوروروتی» دچار یک جنون آنی میشود و با فریاد از همه میخواهد به او نزدیک نشوند و از رفتن او ممانعت نکنند. این موجود بومیان را ترک میکند و به دامنه کوهی پناه میبرد و بعد از چند لحظه با صدای غرشی مهیب همراه با یک انفجار بزرگ که تمام منطقه را همچون زمین لرزهای شدید، تکان میدهد و درختان را از ریشه درمی آورد، در میان ابری از دود و آتش از نظرها ناپدید میشود. گفته میشود بعد از رفتن او تمام حیوانات و درختان جنگل تخریب یا غیب میشوند و مدتها قبایل هیچ چیز برای شکار و رفع گرسنگی نداشتند و دچار قحطی میشوند. یک نژادشناس به نام «جائو امریکو پرت» که گفت: وگویی با رهبران این قبیله در سال ۱۹۵۲ داشته است مدعی میشود تمام ویژگیها و توصیفاتی که آنها از این موجود اسرارآمیز داشتند کاملا با فضانوردان و موشکهای فضایی شباهت دارد. با وجود همه این ادعاها علم وجود چنین موجوداتی را که در گذشتههای دور به زمین آمده اند رد میکند و آنها را صرفا افسانههایی میداند که به صورت تصادفی با مسائل مدرن امروزی همخوانی پیدا کرده اند.
منبع: روزنامه خراسان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.