چه آثاری در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش در آمدهاند؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با فرارسیدن ایام دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آثار به نمایش در آمده در گالریها رنگ و بوی انقلاب به خود گرفتهاند.
زیرگذر تئاترشهر
نمایشگاه «رایحه زندگی» در زیر گذر چهار راه ولیعصر (تئاتر شهر (برپاست. در این نمایشگاه بیش از ۲۰ اثر در بخشهای پوستر، عکس و کاریکاتور منتخب از آثار پنجمین جشنواره هنر مقاومت در معرض دید شهروندان قرار گرفته است.
نمایشگاه «رایحه زندگی» با مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی شرکت مترو تهران برگزار شده است.
گالری شکوه
گالری شکوه هم از امروز ۱۲ بهمن ماه میزبان نمایش «قجربازی» میشود. در این نمایشگاه ۱۶ اثر به نمایش در آمده که هومن بیات با تکنیک رنگ و روغن آنها را خلق کرده است. وی در این آثار با نقاشی دوره قاجار یک برخورد کوبیستی داشته و سعی کرده از نقاط مشترک این ۲ سبک یعنی نقاشی قاجاری و کوبیسم استفاده کند تا آثاری با برخورداری از ویژگیهای هر دو سبک را خلق کند.
گالری وارطان
در گالری وارطان نقاشیهای مریم صفری با نام «فرسنگها از هر سو» در معرض دید قرار گرفته است. صفری مناظری وسیع و دوردست را به تصویر کشیده که بیشتر واقعگرا هستند. اگرچه این هنرمند هیچ عنصر اضافهای وارد مناظر نکرده و از خیالیسازی پرهیز کرده است، اما نحوه نمایش این مناظر به گونهای است که فضایی مبهم را برای مخاطب ترسیم میکند. همچنین نقاشی عواملی انسانی مثل پل یا تیرهای چوبی نشانهای از ورود و دخل و تصرف انسان در محیط زیست است.
گالری دی
از امروز ۱۲ بهمن ماه در گالری دی هم نمایشگاه انفرادی نقاشیهای مهرداد کاتوزیان با عنوان «محدوده انسانی» برپا میشود. نمایشگاه «محدوده انسانی» شامل ۸ اثر با ابعاد مختلف است که ۶ تابلوی نقاشی آن ۵۰×۷۰، یک تابلو ابعاد ۸۰× ۲۴۰ و یک تابلو ابعاد ۶۰×۸۰ دارند و با قیمت یک و نیم میلیون تومان تا پنج میلیون تومان به فروش میرسند.
موزه فلسطین
نمایشگاه اسناد از نهضت امام تا پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان «چهل سالگی» در موزه فلسطین برپا شده است. در این نمایشگاه ۵۰ عکس و سند از نهضت امام تا پیروزی انقلاب اسلامی را مشاهده خواهید کرد.
باغ موزه قصر
در باغ موزه قصر هم آثار ۵۶ گالری سراسر کشور که به یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر راه یافته، به نمایش گذاشته شده است.
این آثار از گالریهای آتبین (تهران)، آذر نور (مشهد)، آرت سنتر (تهران)، آسوریک (سلمان شهر)، آشنا (شیراز)، آشیان نقش و مهر (تهران)، ارغوان (مشهد)، افرند (تبریز)، اکنون (اصفهان)، الهی (رشت)،ای جی (تهران)، ایرانا (مشهد)، ایرانشهر (تهران)، ایوان (تهران)، پنج (نوشهر)، تاروپود (شیراز)، ترانه باران (تهران)، ثالث (تهران)، جم (شیراز)، خانه هنرآمل (آمل)، خانه هنرچالوس (چالوس)، خانه هنرصفویه (اصفهان)، دانژه (سمنان)، دستان (تهران)، دنا (تهران)، رحیم مولائیان (بابل)، رنگ و ترنگ (تنکابن)، روند (مشهد)، سروناز (شیراز)، سی راه (شیراز)، سیحون (تهران)، شکوه (تهران)، شیث (تهران)، شیرین (تهران)، عسل (مشهد)، فرزاد (مشهد)، فرشته (مشهد)، فرمانفرما (تهران)، کیاوش (تبریز)، گلستان (تهران)، گلستانه (مشهد)، گویا (تهران)، مارلیک (یزد)، محسن (تهران)، مژده (تهران)، ملک (تهران)، میرک (تبریز)، نارنج (شیراز)، نگرش (اصفهان)، نیل (شیراز)، ویستا (تهران)، هما (تهران)، هنرشیراز (شیراز)، هور (تهران) هستند.
برج آزادی
در برج آزادی هم به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران؛ نمایشگاهی با عنوان «چهل بهار آزادی» برگزار شده که شامل عکس و صنایع، برگزاری کارگاههای آموزشی، اجرای نمایش رادیویی و پخش و نقد فیلم میشود.
این نمایشگاه با هدف پاسداشت آرمانهای انقلاب از سوی با همکاری بنیاد فرهنگی هنری رودکی، معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران و گروه نقاشان پشت شیشه ایران برگزار شده است.
گالری گلستان
در این گالری پروژه مشترک هشت ساله عکاسی پدرام لسانی و اسرا مدنی به نمایش گذاشته شده است. در این نمایشگاه ۱۳ عکس روی دیوار رفته که با استفاده از المان سیب به عنوان میوه ممنوعه نیکی و بدی، خیر و شر، دانش و جهل نشان داده شده است.
گالری دلگشا
این روزها این گالری میزبان نمایشگاه طراحیهای هایده ایازی با نام «عشق عنکبوتی» است. وی در این نمایشگاه یک دنیای خیالی را مقابل چشم بیننده قرار میدهد.
بیشتر نقاشیهای ایازی فضایی شلوغ دارند که از المانها و شخصیتهای کارتونی برخوردار هستند. در برخی از این تابلوها ستارههای پنجپر ساده و کودکانه، آسمان این نقاشیها را پر کرده و دانههای برف با شکل هندسی خود در فضا دیده میشوند و در برخی دیگر شاهد تصویر شخصیتهای داستان سندباد هستیم.
فرهنگسرای نیاوران
در فرهنگسرای نیاوران بخش پلاک ۴۰ با محوریت نمایش هنرهای تجسمی انقلاب برپاست. آثار این بخش شامل نمونههایی است که یا دیده نشدهاند و در آرشیوها به سر میبرند یا صرفاً مردم، پوسترها و دیوارنگاریهایی از آنها را دیدهاند، زیرا اثر اصلی به نمایش گذاشته نشده است. در واقع این بخش را میتوان پژوهشی تصویری درباره هنرهای تجسمی در حوزه انقلاب اسلامی دانست که به شکلی منسجم بر این بخش تمرکز دارد.
انتهای پیام/