وخامت اوضاع زندانیان فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی؛ حضور زنان و کودکان در میان زندانیان
وضعیت زندانهای رژیم صهیونیستی و رفتارهای وحشیانه صهیونیستها با زندانیان فلسطینی اگرچه موضوع جدیدی نیست، اما مسالهای است که نیازمند توجه جهانی است.
به گزارش گروه بین الملل ، زندانیان فلسطینی یکی از زندانهای رژیم صهیونیستی روز سه شنبه اعلام کردند دست به اعتصاب غذا میزنند.
زندانیان زندان «عوفر» در فلسطین اشغالی در اعتراض به حملات مکرر نیروهای امنیتی صهیونیست به زندانیان، دست به اعتصاب غذای دسته جمعی خواهند زد.
به گزارش باشگاه زندانیان فلسطینی، دست کم ۱۰۰ زندانی عوفر در حمله و سرکوب صهیونیستها در زندان زخمی شدهاند. این باشگاه به نقل از زندانیان گفت: نیروهای امنیتی صهیونیستی در حمله به زندانیان، از گلولههای فلزی با روکش پلاستکی، گاز اشک آور، بمبهای دودزای ضربه ای، باتوم و سگ در استفاده کردند.
صهیونیستها سه روز است که درهای این زندان را که حدود ۱۲۰۰ فلسطینی اعم از کودکان در آن زندانی هستند را بسته و به سرکوب، تفتیش و سوء برخورد با زندانیان مشغول هستند.
زندان تجربه مشترک غالب ساکنان فلسطین است. حدود یک پنجم جمعیت فلسطین از زمان اشغال این کشور به نحوی زندانی شدن را تجربه کردهاند. شماری از این افراد بدون اتهام تا مدتها در بازداشت بوده اند و شماری دیگر به اتهام ارتکاب جنایاتی که هرگز مرتکب نشدند، دستگیر و زندانی شدند.
اما رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ به بازداشت گسترده فلسطینیان نوار غزه، کرانه غربی و قدس شرقی دست زد.
از آن زمان تاکنون رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر را اغلب به دلیل اتهامات سیاسی دستگیر و زندانی کرده است.
جدیدترین آمارها حاکی از آن است که حدود ۶۵۰۰ فلسطینی در حال حاضر در زندانهای رژیم صهیونیستی گرفتار شدهاند. از این میزان ۲۳۰ تن کودک و ۵۴ تن زن هستند. ۳۶۰ تن از زندانیان نیز از ساکنان نوار غزه هستند.
این نخستین بار نیست که اخباری در مورد اعتراضات زندانیان درباره شرایط بد زندانهای صهیونیستی و رفتار وحشیانه نیروهای امنیتی آن رژیم منتشر میشود. ممنوعیت ملاقات با خویشاوندان، شرایط وحشتناک زندان، سوء استفادههای جسمی و روحی، ضرب و شتم بی دلیل، حبس افرادی، محدودیت دسترسی به کتاب، قلم، کاغذ و رادیو و ... تنها مواردی از نقض گسترده حقوق بشر در زندانهای صهیونیستی هستند.
این امر تا حدی آشکار و غیر قابل انکار شد که سازمان ملل نیز برخی از تکنیکهای مورد استفاده «شین بت» (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در بازجویی از زندانیان فلسطینی را مصداق بارز شکنجه اعلام کرد.
این زندانیان غالبا پس از آزادی با ترومای ناشی از سالهای گاها چندین دههای اسارت دست و پنجه نرم میکنند. در حال حاضر شمار زیادی از زندانیان فلسطینی زندانهای رژیم صهیونیستی در صف اعدام قرار دارند، دهها نفر در بازداشت اداری (بازداشت بدون محاکمه و تنها با اتهامات امنیتی) و شماری نیز مانند زندانیان عوفر در اعتصاب غذا به سر میبرند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *