لزوم شناخت و فهم متقابل زن و شوهر از وظايف زوجين

21:38 - 29 دی 1397
کد خبر: ۴۸۶۷۶۰
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی در مراسم اختتامیه همایش منطقه‌ای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌های شمال غرب کشور: برگزاری این همایش‌ها و ارائه پژوهش و نظرات سازنده در جهت کاهش آسب‌های اجتماعی و بهره گیری از تجارب همه کارشناسان امر بسیار است .

به گزارش گروه حقوقی‌وقضایی ، حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی در مراسم اختتامیه همایش منطقه‌ای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌های شمال غرب کشورکه در سالن کنفرانس دادگستری استان زنجان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و سوگواری صدیقه کبری (س) گفت:زندگی ساده، اما سرتا سر نور و معرفت حضرت زهرا (س) در مدت کوتاه با حضرت علی (ع) الگو و سرمشق بسیار ارزشمندی برای همه عالم بشریت است.
وی افزود:اگر ما در بیان، رفتار و امورات از انوار مقدسه الگو بگیریم زندگی‌ها دوام و برکت خواهد داشت.
رییس شورای قضایی استان زنجان با بیان اینکه تمسک به سیره اهل بیت (ع) و حضرت زهرا (س) شناخت و فهم متقابل زن و شوهر به وظایف زوجین در زندگی مشترک اساس و کانون خانواده‌ها را مستحکم خواهد کرد گفت: متأسفانه امروزه توجه به این امر در خانواده‌ها کم رنگ شده است.
رییس کل دادگستری استان زنجان در ادامه ضمن خیر مقدم به کلیه مدیران و کارشناسان معاونت‌های اجتماعی استان‌های شمال غرب کشور خصوصا مدیر کل فرهنگی و اجتماعی از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار کرد:برگزاری این همایش‌ها و ارائه پژوهش و نظرات سازنده در جهت کاهش آسب‌های اجتماعی و بهره گیری از تجارب همه کارشناسان امر بسیار است که ان شالله با استمرار این همایش‌ها شاهد اقدامات پیشگیرانه و آسیب شناسی ناهنجاری‌ها در کشور باشیم.
در ابتدای این همایش محمد تقی فتحی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان کشور گفت: توجه و اجرای سیاست‌های قوه قضاییه در بحث پیشگیری که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز می‌باشد در استان زنجان بصورت کاربردی و نتیجه محور برگزار می‌شود که در این راستان ۴۵ برنامه در استان زنجان تدوین شده که بخشی اجرا و بخش باقی مانده بر اساس جدول زمانبندی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با ورود در حوزه‌های مختلف اعم از جرایم ناشی از خشونت، اعتیاد، طلاق و تصادفات با کار‌های کارشناسی و بهره گیری از تجارب سایر حوزه‌ها توانسته توفیقات و نتایج خوبی کسب نماید و در این راستا بنده معتقدم بایستی از برنامه‌ها و تجارب سایر استان‌ها استفاه کرد.
فتحی در ادامه بومی سازی برنامه‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در هر استان را امری ضروری برشمرد و اظهار کرد: مسائل و آسیب‌ها در هر استان شرایط و نسخه خاص خودش را دارد که با این کار قدم‌های موثر و نتیجه بخش برداشته خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان بر کیفی سازی برنامه‌های معاونت اجتماعی تأکید کرد و افزود:اگر بازخورد برنامه‌ها در جامعه مثبت و در راستای سیاست‌های این معاونت باشد نشان از اثر گذاری برنامه‌ها در جامعه هدف است.
این مقام مسئول مطالبه گری در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی را از رویکرد این معاونت بیان کرد و ادامه داد:از اول بهمن ماه کلیه پرونده‌های مربوط به طلاق به سامانه تصمیم در سازمان بهزیستی جهت مشاوره و کار کارشناسی به زوجین ارجاع خواهد شد که پس از غربالگری اقدامات بعدی صورت خواهد گرفت.
لازم به ذکر است اولین همایش منطقه‌ای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌های شمال‌غرب کشور به مدت یک روز به میزبانی دادگستری کل استان زنجان برگزار شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *