انجام ۲۰۷ مرحله عملیات پاکسازی موادمخدر در شعاع ۵۰۰ متری مدارس و مراکز آموزشی در سال جاری/ ۱۶۰ واحد مسکونی متعلق به فروشندگان مواد مخدر با حمایت دستگاه قضا پلمپ شد

نشست خبری سرهنگ حسین باباپور، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، صبح امروز یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ با موضوع ارائه گزارش عملکرد یکساله پلیس مبارزه با مواد مخدر و نمایشگاه کشفیات و توقیفات برگزار شد.
سرهنگ باباپور در این نشست اعلام کرد: ۵۵۵ قاچاقچی به دستگاه قضا معرفی شدهاند و در مجموع بیش از ۵۴ هزار نفر دستگیر شدهاند. همچنین ۸۱ هزار معتاد متجاهر جمعآوری شدهاند.
وی با بیان اینکه ۲۱ هزار معتاد در شهر تهران وجود دارد، گفت: از این شمار هزار نفر زن و بقیه مرد هستند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با تأکید بر دغدغههای مردم درباره پاکسازی مناطق حاشیهای و مراکز آموزشی، اظهار داشت: طی سال جاری، ۲۰۷ مرحله عملیات پاکسازی در این مراکز انجام شده و در شعاع ۵۰۰ متری مدارس، کشفیات متعددی صورت گرفته است.
سرهنگ باباپور ادامه داد: در حوزه حمل مواد مخدر، ۱۵۰۰ نفر از عوامل انتقال مواد در محورهای مواصلاتی کشور دستگیر شدهاند. همچنین در فضای مجازی، پلیس برای امنسازی محیط دیجیتال اقدامات گستردهای انجام داده و در این راستا ۲۸۰۰ نفر به دلیل تبلیغ مواد روانگردان در فضای مجازی دستگیر شدهاند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران همچنین درباره طرح «آرامش در شهر» گفت: با همکاری شهرداری، پلیس قضایی و سایر نهادها، حضور معتادان متجاهر و توزیعکنندگان مواد مخدر در سطح شهر کاهش چشمگیری داشته است. در همین راستا، ۱۶۰ واحد مسکونی متعلق به فروشندگان مواد مخدر با استفاده از بلوکهای سیمانی پلمپ شده است که این اقدام با حمایت دستگاه قضا انجام گرفته است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پاسخ به پرسشی درباره آشپزخانههای تولید شیشه در شهر تهران گفت: ورود شیشه از مناطق شرقی کشور همچنان ادامه دارد، اما هیچ آشپزخانه تولید مواد مخدر در سطح شهر شناسایی نشده است.
آهنگ رشد اعتیاد در کشور متوقف شده است
سرهنگ باباپور در پاسخ به پرسش خبرنگار میزان درباره سن شروع اعتیاد در ایران گفت: بر اساس گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر آهنگ رشد اعتیاد در کشور ما متوقف شده است. اما لازم است اقدامات همچنان ادامه داشته باشد تا این موضوع ریشه کن شود. آموزشهای پیشگیرانه متناسب با شرایط دانش آموزی و دانشجویی باید متناسبسازی شود. همچنین باید برای خانوادهها، اولیای مدارس، محیطهای آموزشی، کارگری، کارمندی و پادگانها برنامه داشته باشیم.
وی ادامه داد: همکاران ما در تلاش هستند تا در بحث پیشگیری کار را پیش ببرند. پیشگیری به مراتب مهمتر از آن است که در چرخه مقابله قرار بگیریم. هر چقدر که در این بخش ما موفقتر عمل بکنیم در بحث هزینههای بعدی که زمان، نیرو و حتی شهادت و جانبازی همکاران است، جامعه صدمات جسمی و روحی کمتری متحمل خواهد شد. برای پیشگیری و ریشکن کردن مواد مخدر نیازمند عزم ملی و مشارکت همه نهادها و اقشار مختلف جامعه هستیم.
انتهای پیام/