کاهش مصرف گوشت گاو و پایین آمدن میزان مرگ و میر+فیلم

9:10 - 15 دی 1397
کد خبر: ۴۸۲۲۰۸
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد کم کردن مصرف گوشت گاو از سبد غذایی می‌تواند میزان مرگ و میر افراد را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد کم کردن مصرف گوشت گاو از سبد غذایی می‌تواند میزان مرگ و میر افراد را کاهش دهد. در واقع کارشناسان تغذیه بر این باورند اگر مردم رو به سایر منابع جایگزین پروتئین روی بیاورند می‌توان مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی را تا حد ۵ درصد کاهش داد.
 
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/1937841_153.mp4']

آمار منتشر شده برای کشور‌هایی که افراد در آن درآمد بالا و نیز متوسط دارند، صدق می‌کند.

علاوه بر آن، گزارشات جدید نیز حاکی از آن است که روند کم شدن مصرف گوشت گاو از سبد غذایی مردم در سراسر جهان می‌تواند کمک شایانی به جلوگیری از نشر گاز‌های گل خانه‌ای ‌کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *