اجرای استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی در میادین شهرداری تهران/سلامت شهروندان یکی از اولویتهای سازمان مدیریت میادین است.
سید سعید راد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه اظهارداشت: همزمان با نهایی شدن برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی تحت استاندارد «ایزو 22000» در میادین میوه و تره بار شهید لواسانی و سردار جنگل، در تلاش هستیم تا به تدریج استاندارد مذکور را در سایر میادین میوه و تره بار نیز اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه این استاندارد، الزاماتی را برای سازمانهای مذکور ایجاد میکند تا تضمین کند که محصولات ارائه شده از سوی آنها عاری از انواع آلودگیهای میکروبی، شیمیایی و فیزیکی است، اظهار کرد: استاندارد «ایزو 22000» برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی و به نوعی متضمن امنیت محصول است که در سطح بین المللی برای سازمانهای فعال در زنجیره مواد غذایی اجرا میشود.
راد با بیان اینکه این چرخه که از تولیدکننده تا مصرف کننده و به اصطلاح «از مزرعه یا صید تا سفره» را در بر میگیرد، از مخاطرات فرآوردههای غذایی پیشگیری کرده و متضمن سلامت محصول است، تصریح کرد: خود را موظف میدانیم محصولاتی که در میادین و بازارها عرضه میشود، علاوه بر قیمت مناسب، با استاندارد و ایمنی بالا و سلامت و کیفیت مطلوب در اختیار شهروندان قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه امنیت محصول و سلامت غذایی شهروندان یکی از مهمترین اولویتهای این سازمان است، خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت، کنترل قیمت و رعایت حقوق شهروندی، سه معیار اصلی ما در جلب رضایتمندی مردم است که استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی، راهی و ابزاری برای ارتقای کیفی محصولاتی است که در میادین عرضه شده و به مصرف شهروندان میرسد.