اعتراف به ترور هنیه؛ مهر تایید بر سیاست تروریسم رژیم صهیونیستی
یسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک مراسم طی اظهاراتی ادعایی اذعان کرد که این رژیم مسئول ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در اوایل تابستان امسال بوده است.
این نخستینباری است که یک مقام صهیونیست به اقدام تروریستی رژیم اشغالگر علیه شهید هنیه اعتراف کرده است. کاتز همچنین در جریان این مراسم به مقاومت یمن هشدار داد.
این مقام صهیونیست در ادامه به مقاومت یمن هشدار داد و گفت: ما به زیرساختهای راهبردی (انصارالله) حمله کرده و سران آن را از بین میبریم؛ همان کاری را که با هنیه، سنوار و نصرالله انجام دادیم.
رژیم صهیونیستی همواره رویکرد تروریستی را در پیش گرفته و این موضوع همچنان ادامه دارد.
اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه بیسابقه نیست، بلکه یکی از سلسلههای طولانی اقدامهای تروریستی این رژیم است. رژیم صهیونیستی تعدادی از سران مقاومت را در حملههای هدفمند به شهادت رسانده و سرویس مخفی این رژیم نیز در سالهای اخیر بارها اقدامهای تروریستی را در کشورهای دیگر انجام داده است.
ترورهای هدفمند بخشی جداییناپذیر از کارنامه رژیم صهیونیستی بهحساب میآید. اما بهعنوان یک قاعده، رژیم صهیونیستی بهطور مستقیم مسئولیت این عملیاتهای تروریستی را برعهده نمیگیرد. دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد.
ترور اهداف، بهویژه زمانی که در کشوری دیگر اتفاق بیفتد، برخلاف قوانین بینالمللی استاقدامهای تروریستی رژیم صهیونیستی تاکنون حاکمیت برخی کشورها را نقض کرده است. ترورهای هدفمند از نظر سیاسی نیز بحث برانگیز است.
پایگاه هیل نوشت: اسرائیل سابقه طولانی در ترور دارد، کارزاری که در طول سالها باعث کشتهشدن صدها نفر ازجمله غیرنظامیان بیگناه شده است.
نمونههایی از اقدامهای تروریستی رژیم صهیونیستی
یکی از نخستین عملیاتهای تروریستی رژیم صهیونیستی علیه مقاومت، ترور یحیی عیاش، از اعضای حماس بود. عیاش در غزه درپی ترور با انفجار یک تلفن همراه به شهادت رسید.
در موردی دیگر، یک بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۲ مارس ۲۰۰۴ (۳ فروردین ۱۳۸۳) در اقدامی تروریستی بهسمت شیخ احمد یاسین، موسس حماس در حالی که بعد از نماز صبح از مسجدی در غزه خارج میشد، موشک شلیک کرد. علاوه بر یاسین، ۱۱ نفر دیگر نیز به شهادت رسیدند.
تنها چند هفته بعد، جانشین یاسین بهعنوان رئیس حماس نیز ازسوی رژیم صهیونیستی طی عملیاتی تروریستی به شهادت رسید. عبدالعزیز رنتیسی در ۱۷ آوریل ۲۰۰۴ (۲۹ فروردین ۱۳۸۳) بههمراه پسرش براثر اصابت موشک بالگرد رژیم صهیونیستی به خودروی وی در غزه به شهادت رسید.
ترور محمود المبحوح نماینده حماس در هتلی در امارات در ۱۹ ژانویه ۲۰۱۰ (۲۹ دی ۱۳۸۸) رسوایی بینالمللی به پا کرد. با انجام تحقیقات مشخص شد که عامل این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی بوده است.
همچنین ترور شهید سیدحسن نصرالله، یحیی سنوار، فواد شکر و صالح العاروری از دیگر عملیاتهای تروریستی رژیم صهیونیستی به حساب میآیند.
انتهای پیام/