از قهرمانی تا کسب و کار؛ سرنوشت متفاوت بوکسورهای ایرانی
بوکس ایران در دهههای مختلف با نسلهای گوناگون در رقابتهای بزرگ حضور پیدا کرده است. پس از اینکه امثال سجاد محرابی، امین قاسمیپور، فروتن گل آرا، مهدی طلوتی، مجید سپهوند، مهدی قربانی و ... دنیای قهرمانی را کنار گذاشتند، نوبت به سجاد کاظم زاده، سیدشاهین موسوی، دانیال شهبخش، سجاد محمدپور، ایمان رمضانپور، میثم قشلاقی، مسلم مقصودی و چند چهره دیگر رسید تا در تیم ملی جایگاه خود را بدست بیاورند.
البته احسان روزبهانی با هر دو نسل بود و افتخارات زیادی را هم برای بوکس ایران به ارمغان آورد.
در ۸ سال گذشته بوکس ایران روزهای پر فراز و نشیبی را سپری کرد تا در نهایت موفق شد پس از چند سال کسب تجربه توسط بوکسورها، در رقابتهای قهرمانی آسیای دبی ۲ نقره (دانیال شهبخش و میثم قشلاقی) و همچنین دو برنز (شاهین موسوی و پوریا امیری) کسب کند که نتیجه بزرگی بود.
مدال تاریخی دانیال شهبخش در رقابتهای قهرمانی جهان صربستان هم خامه روی کیک نسل کم ادعا، اما پرتلاش بوکس ایران بود.
اما این بوکسورها این روزها از حاشیه دوری کرده و از طریق مختلف به فکر گذران زندگی هستند.
سجاد محمدپور مدیریت یک باشگاه ورزشی در محله جوادیه را بر عهده دارد و گاهی اوقات هم در رقابتهای حرفهای شرکت میکند.
سید شاهین موسوی شاگرد میگیرد و در بوکس حرفهای حضور پیدا میکند. او یکی از چهرههایی است که خمیر مایه مربیگری را دارد و با کمی کسب تجربه میتواند تبدیل به یک مربی عالی در رده ملی شود.
دانیال شهبخش که به جادوگر بوکس ایران مشهور است پس از عدم کسب سهمیه المپیک فعلاً زیاد اطراف بوکس دیده نمیشود. او پیشنهاداتی برای بوکس حرفهای دریافت کرده که هنوز به هیچکدام پاسخ مثبت نداده و در زادگاه خود سیستان و بلوچستان زندگی میکند و بیزینس کوچکی هم دارد.
سجاد کاظمزاده و میثم قشلاقی بوکس حرفهای را دنبال میکنند. البته میثم کم و بیش به اردوهای تیم ملی هم سَرَک میکشد.
اشکان رضایی، مسلم مقصودی و پوریا امیری هنوز هم از رینگ بوکس فاصله نگرفتهاند، اما آنها هم کمتر در دید هستند.
در این بین احسان روزبهانی که شاگردان زیادی در باشگاهش دارد، در تیم امید هم همراه علیرضا استکی کار میکند و ردههای مربیگری را اصولی طی میکند.
در هر صورت دوران قهرمانی هر ورزشکاری یک زمان خاصی دارد و باید پذیرفت نسل تازهای از راه رسیده و کم کم باید به ترکیب جدید تیم ملی که با بوکسورهای نسل "ضد" ساخته شده، عادت کنیم.
انتهای پیام/