معاون قوه قضاییه: نمایشگاه یاریگران زندگی به ایجاد حس همدلی بین مردم و بخشهای مختلف حاکمیت کمک میکند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در حاشیه بازدید از نمایشگاه یاریگران زندگی، گفت: این نمایشگاه کمک بزرگی برای «ایجاد حس همدلی و همبستگی بین مردم و بخشهای مختلف حاکمیت» یعنی نزدیکی بین مردم و حاکمیت است که در قانون اساسی به آن اشاره شده است.
اصغر جهانگیر افزود: قانون اساسی دو حق را در کنار هم دیده، یکی «حق حاکمیت» که از طریق سازمانها و نهادهایی است که به موجب قوانین عادی تاسیس و شناخته میشود و دیگری «حق ملت» که این دو در کنار هم دیده میشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تصریح کرد: حق ملت به جنبههای مختلف مانند حق سلامت، آموزش، برابری و عدالت اجتماعی، استفاده از آزادیهای عمومی و سایر مواردی که به موجب قوانین و مقررات برای مردم در نظر گرفته شده، برمیگردد.
جهانگیر بیان کرد: این نمایشگاه تلاش دارد حقوق مغفولمانده ملت را یادآوری کند که حق آموزش دارند حتی اگر به لحاظ مالی ضعیف باشند و همه دستگاهها موظفند با کمک مردم، قشر محروم جامعه را شناسایی کنند و در یک سطح برابر آموزشی، سلامتی و اجتماعی قرار دهند و از ظرفیتهایشان برای ساخت کشور استفاده شود.
وی افزود: این نمایشگاه تمرینی برای بهتر شدن مردم و سازمانهاست؛ مردم برای اینکه به خودشان و دیگران کمک کنند و سازمانها برای اینکه فرصتهای بیشتری را برای خدمت به مردم فراهم کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه، مهمترین رکن اجتماع را «خانواده» برشمرد و گفت: خانوادهمحوری در جامعه اسلامی به عنوان اصل بنیادین مورد توجه قرار گرفته نه فردمحوری؛ لذا حضور خانوادهها در این نمایشگاه خیلی تاثیرگذار است تا آسیبهایی که در پیرامون خانواده و محیط آموزشی فرزندانشان وجود دارد شناسایی و از آن پیشگیری کنند.
جهانگیر با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی غرفههای نمایشگاه افزود: آشنایی با اوقات فراغت افراد و خانوادهشان؛ اینکه فرزندان اوقات فراغت را در فضای مجازی چطور میگذرانند و یا تهدیدات و فرصتهای فضای مجازی چیست، همه اینها را به صورت یکجا میتوان در این نمایشگاه تجربه کرد. شناخت تهدیدات موجب میشود که آنها از این فضا دور شوند و شناسایی آسیبها نیز باعث میشود که افراد از فرصتهایی که این فضا در اختیارشان قرار میدهد، به درستی استفاده کنند.
انتهای پیام/