اسلامی: صنعت هسته‌ای تحت تاثیر آمدوشد در دیگر کشورها نیست

12:26 - 16 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۲۶۸۹
اسلامی: صنعت هسته‌ای تحت تاثیر آمدوشد در دیگر کشورها نیست
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به پیشرفت درون‌زای صنعت هسته‌ای کشورمان، گفت که این صنعت تحت تاثیر هیچ آمدوشدی در کشورهای دیگر ازجمله آمریکا قرار ندارد.

خبرگزاری میزان – محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، چهارشنبه، ۱۶ آبان، در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران تصریح کرد که برنامه‌های صنعت هسته‌ای ایران تحت تاثیر آمدوشدها در دیگر کشورها ازجمله آمریکا قرار نمی‌گیرد.

اسلامی درباره گزارش‌های ادعایی مربوط به تاثیر‌های انتخابات آمریکا بر روند فعالیت صنعت هسته‌ای کشورمان، تصریح کرد: اهداف راهبردی جمهوری اسلامی ایران منافع و اهداف خودش را دنبال می‌کند و برنامه ما تحت تاثیر هیچ آمدوشدی قرار ندارد و تغییر نمی‌کند.

وی درباره اقدام‌های انجام‌شده در زمینه پرتودهی، گفت: ما در بهار سال جاری سه مرکز پرتودهی را افتتاح کردیم و سه مرکز دیگر در استان‌های اردبیل، خوزستان و کرمان یکی پس از دیگری افتتاح می‌شوند؛ افتتاح کارخانه سم‌زدایی از پسته و خشکبار در روز‌های آینده اتفاق می‌افتد.

به گفته رئیس سازمان انرژی اتمی، پرتودهی یکی از نیاز‌های ضروری کشور ما برای محصولات غذایی است.

رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: پرتودهی باقی‌مانده آفات و سموم را از محصولات دور کرده و ماندگاری آن‌ها را افزایش می‌دهد و از این طریق به سللامت جامعه و امنیت غذایی کمک می‌کند و تاثیر‌های ماندگار در عرصه اقتصادی به‌ویژه در حوزه صادرات خواهد داشت.

معاون رئیس‌جمهور همچنین درباره سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران، گفت که این سفر اتفاق خواهد افتاد و تعامل‌ها با آژانس برقرار است.

اسلامی درباره اظهارات اخیر ترامپ درباره صنعت هسته‌ای کشورمان هم با بیان اینکه جذابیت اصلی در جهان برای نظام استکباری تخاصم و تلاظم است، گفت: آن‌ها در چنین شرایطی می‌توانند غارتگری خود را انجام دهند؛ آن‌ها به دنبال صلح نبوده و نیستند؛ ما باید کشور خودمان را در چارچوب تدابیری که امنیت و منافع ملی ما را تضمین و پشتیبانی می‌کند، جدی باشیم و پیشرفت‌ها و برنامه‌های خود را قوی کنیم.

وی تاکید کرد: صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با این همه دشمنی‌ها به‌صورت درون‌زا در حال پیشرفت است و ما تمام سعی خود را انجام می‌دهیم که تاثیر‌های هسته‌ای را در زندگی مردم بیش از پیش عرضه و ارائه کنیم؛ ما در این هفته در دانشگاه شیراز نخستین سیمولاتور (شبیه‌ساز) نیروگاه اتمی ۱۰۰ مگاوات حرارت را به‌عنوان اتاق کنترل واقعی برای دانشگاه و دانشجویان نصب و راه‌اندازی کردیم و قصد داریم این کار را در دانشگاه‌های دارای رشته هسته‌ای گسترش دهیم، زیرا می‌خواهیم جذابیت ایجاد کنیم تا بچه‌ها به این رشته بیایند؛ ما به‌شدت نیاز به توسعه فعالیت داریم و توسعه فعالیت هم در گروی نیروی انسانی است؛ بنابراین باید مهارت‌افزایی را افزایش دهیم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *