رئیس کل دادگستری استان کرمان: یک هزار و ۳۸۲ مورد ارجاعی به اورژانس قضایی به مصالحه ختم شد

16:26 - 13 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۲۱۲۳
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری استان کرمان: یک هزار و ۳۸۲ مورد ارجاعی به اورژانس قضایی به مصالحه ختم شد
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری از مجموع ۲ هزارو ۴۸۹ مورد ارجاعی به مصلحین و حکمین قرآنی یک هزار و ۲۷۹ مورد به سازش ختم شده و از دو هزار و ۴۷۵ مورد ارجاعی به اورژانس قضایی نیز یک هزار و ۳۸۲ مورد به سازش رسیده است.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست شورای برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمان اظهار کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از ابتکارات خوب قوه قضاییه است و می‌تواند همراهی و همکاری بسیار خوبی بین دستگاه‌ها ایجاد کند.

وی با اشاره به کمبود‌های موجود در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در حوزه‌های اعتبارات، نیروی انسانی، تجهیزات و ساختمان، تصریح کرد: در حد امکان باید همه کمک کنیم تا این معاونت بتواند کار‌های خود را به خوبی انجام دهد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان از پیگیری‌ها و تلاش معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان به صورت ویژه تقدیر کرد و ادامه داد: در استان کرمان با توجه به فعالیت‌هایی که در دست انجام است و با توجه به بازخورد‌های انجام شده و ارتباطات موجود، این معاونت وجهه خاصی به دادگستری بخشیده است و سامانه سجام، مصلحین و حکمین قرآنی و تعداد افراد آموزش دیده در این معاونت، حاصل زحماتی است که طی چند سال گذشته در این معاونت انجام شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که در شش ماهه نخست سال جاری از مجموع دو هزارو ۴۸۹ مورد ارجاعی به مصلحین و حکمین قرآنی یک هزار و ۲۷۹ مورد به سازش ختم شده است، اظهارکرد: از دو هزار و ۴۷۵ مورد ارجاعی به اورژانس قضایی نیز یک هزار و ۳۸۲ مورد به سازش رسیده است.

وی تصریح کرد: در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سامانه سجام نیز ۱۲ هزار و ۹۷۰ نفر آموزش دیده اند و سه هزار و ۴۳۸ مورد گزارش نیز دریافت و پیگیری شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تاکید بر اینکه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از معاونت‌های مهم و فعال دادگستری استان به شمار می‌رود، گفت: این معاونت در کشور و استان کرمان، با اقدامات تخصصی و پیگیری‌های خود، شتاب وقوع جرایم راکنترل کرده است.

وی به موضوع دادگاه‌های صلح نیز اشاره کرد و گفت: باید نگاه به دادگاه‌های صلح اصلاح شود، زیرا برخی فکر می‌کنند دادگاه‌های صلح همان شورا‌های حل اختلاف هستند و این در حالی است که هیچ تفاوتی بین دادگاه‌های صلح و سایر مراجع قضایی وجود ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی تاکید کرد: دادگاه‌های صلح در سطح استانی و ملی، هیچ ارتباطی با شورا‌های حل اختلاف ندارند و مستقیما زیر نظر دادگستری‌های استان‌ها اداره می‌شوند و باید برای حل مشکلات آنها در حوزه تجهیزات، نیروی انسانی و. پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تاکید بر این مطلب که با این تعداد دادگاه صلح ممکن است در مرکز استان با مشکل مواجه شویم و از این رو باید زمینه‌های لازم برای راه اندازی شعب جدید دادگاه‌های صلح فراهم شود، گفت: هر هفته موارد مرتبط با دادگاه‌های صلح در شورای برنامه ریزی استان پیگیری شود و درکنار این موضوع، شورای راهبری دادگاه‌های صلح نیز به صورت مستمر برگزار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی با اشاره به این مطلب که امنیت مجتمع دادگاه‌های صلح باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: آموزش همکاران اداری دادگاه‌های صلح نیز باید در اولویت قرار گیرد تا به صورت کامل با قانون این دادگاه‌ها آشنا شوند.

گفتنی است؛ در ادامه، آئین تحلیف دو نفر از کارآموزان قضایی استان کرمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *