ساعی: تغیرات در کادرفنی؟ قرارداد مربیان تا پایان المپیک بود؛ فعلاً تیم ملی و کادرفنی نداریم/ رحیمی: بر اساس نتایج، مربی انتخاب میکنیم
خبرگزاری میزان - هادی ساعی در نشست خبری امروز (چهارشنبه) فدراسیون تکواندو، اظهار داشت: از بدو ورود به فدراسیون توجهمان به تیمهای پایه بود. بعد از جهانی ردههای سنی بلغارستان در دوره گذشته، طلاییهای ما به آسیایی رفتند و آنجا هم طلا گرفتند و تعدادی هم به بزرگسالان اضافه شدند.
وی افزود: این روند ادامه خواهد داشت و نوجوانانی که طلای جهان گرفتهاند را به اردوی بزرگسالان میآوریم و این استعدادها رها نخواهند شد. حتی به طلاییها مجوز دادیم در لیگ بزرگسالان شرکت کنند تا پشتوانهای برای تیم ملی باشند.
رئیس فدراسیون تکواندو، گفت: در بخش نیروی انسانی و نرم افزاری، غنی هستیم. با توجه به افتخارات المپیک، بسیاری از نوجوانان به سوی این رشته آمدهاند و استقبال بسیار زیاد است. اکنون از لحاظ سختافزاری کمبود داریم. وزارت و کمیته همیشه کمک کردهاند و اکنون درخواست ما کمکهای عمرانی برای استانهایی است که کمبود فضای تمرینی و سالن دارند.
ساعی در خصوص وضعیت کادرفنی تیم بانوان، تصریح کرد: در حال حاضر در هر دو بخش مردان و زنان، تیم ملی و کادرفنی نداریم. قراردادهای مربیان ما همیشه تا آخر مسابقات است و رویدادی هم تا چند ماه نداریم. جلسه کمیته فنی هنوز برگزار نشده و البته نمیخواهیم بازیکنان را رها کنیم. نشست کمیتهفنی برگزار خواهد شد و در این خصوص تصمیمات اتخاذ میشود.
رئیس فدراسیون تکواندو، اظهار داشت: بیشترین تعداد شرکتکننده در تاریخ مسابقات نوجوانان جهان، امسال در کرهجنوبی ثبت شد که این نشان از سرمایهگذاری کشورها دارد. ما همیشه برای تیمهای پایه برنامه داریم و آنها رها نمیشوند.
وی گفت: در فضاهایی که در فدراسیون داشتیم تغییراتی ایجاد کردیم تا تعداد خوابگاهها بیشتر شود. تکواندو بخشهای مختلفی دارد و همیشه کمبودهایی داریم و تلاش میکنیم اوضاع بهتر شود. با اداره کل مازندران مذاکراتی داشتیم تا بتوانیم آنجا کمپی برای تیمهای ملی ایجاد کنیم.
ساعی در خصوص اینکه آیا عملکرد مربیان در لیگ تاثیری بر حضور آنان در کادرفنی تیم ملی دارد؟ بیان کرد: حدود ۲ سال و نیم که آمدهایم و نزدیک به ۹۰ مربی در تیمهای ملی استفاده کردیم که آنها در لیگهای مختلف حضور دارند. در هر رده بخواهیم مربیان تیم ملی گزینش شوند، کمیته فنی تعدادی را معرفی میکنند که پس از جمعبندی، سرمربی گزینش میشود.
وی گفت: سرمربی نیز اعضای پیشنهادی خود را به کمیتهفنی معرفی میکند تا همکارانش انتخاب شوند. حتما نفر سوم کادرفنی از مربیانی هستند که در لیگ عملکرد خوبی داشتهاند. حتی پیام خانلرخانی که از پرافتخارترین مربیان لیگ است را بارها خواستیم در کادر فنی تیم ملی استفاده کنیم که خودش خواست در پاراتکواندو ادامه دهد.
ساعی در خصوص پیشنهاد خارجی به مجید افلاکی، سرمربی تیم ملی مردان و اینکه نگران جدایی او نیست، گفت: استقبال میکنیم و دوست داریم مربیان ما به خارج از کشور بروند، چون سفیر تکواندو ایران میشوند و آن کشور را همراه ما میکنند. به طور مثال به یوسف کرمی نیاز داشتم، اما او از پاکستان پیشنهاد داشت و رفت. اکنون به دلیل حضور او در پاکستان، ارتباط بسیار خوبی با فدراسیون این کشور داریم. چند مربی در سایر کشورها داریم و خودمان هم رایزنی میکنیم تا تعداد مربیان خود در سایر کشورها را افزایش دهیم.
وی گفت: همچنین آنها از نظر مالی تامین میشوند و حقشان است. ما نمیتوانیم حقوق چندانی بدهیم و باور کنید شرمنده مجید افلاکی از نظر مالی هستیم. مربیان در دنیا درجه یک هستند و حق آنها و خانوادهشان است که تامین شوند.
رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص انتشار اخباری مبنی بر ناراحتی مینو مداح از فدراسیون گفت: اصلا این موضوعات نیست و مشکلی بین طرفین وجود ندارد. روز گذشته هم مراسمی بود که وی دعوت شد، اما حضور پیدا نکرد.
ساعی در خصوص وارد حاشیهشدن مبینا نعمتزاده پس از المپیک، گفت: موضوع سادهای است که بیدلیل بزرگ شد. افرادی که فکر نمیکردند این نتایج در المپیک کسب شود به دنبال راه دیگری برای تخریب رفتند. خودم من در دوران قهرمانی درخواستهایی داشتم. همه قهرمانان درخواستهایی دارند که ۹۰ درصدش اصلاً برآورده نمیشود. نعمتزاده هم برای ادامه تحصیل خواستهای داشت و فکر میکنم با این شرایط ادامه هم ندهد.
وی گفت: برخی برای ادامه تحصیل از سهمیههایی استفاده میکنند که کسی نمیداند، اما ورزشکاران در چشم هستند. اگر مثلا نعمتزاده بخواهد پزشکی بخواند از سهمیه دیگران کم نمیشود.
رحیمی: در سالهای خیر کمترین اعتراض را درباره کادرفنی تیمهای ملی داشتیم
اصغر رحیمی، مدیر تیمهای ملی تکواندو در نشست خبری امروز (چهارشنبه) اظهار داشت: زمانی که المپیک تمام شد یک جلسه برگزار کردیم و به بچهها اعلام کردیم که همه چیز تمام شده و باید برای ۲۰۲۸ استارت بزنیم. در این مسیر بازیهای آسیایی را داریم. قهرمانی جهان و آسیا را در پیش داریم که برای ما حائز اهمیت است.
وی افزود: اینبار فقط امتیازات دو سال مانده به المپیک برای تکواندوکاران محاسبه میشود و شرایط یک مقدار متفاوت شده است. ما آمادگی کامل داریم تا برنامه خود ارائه دهیم و با قدرت کار را پیش میبریم. ارائه برنامه به وزارت ورزش و کمیته المپیک همراه با درخواست بودجه خواهد بود، اما منتظر هم نمیمانیم و کار را پیش میبریم.
مدیر تیمهای ملی تکواندو درباره مربیان تیمهای ملی گفت: در دو سه سال گذشته کمترین اعتراض را درباره کادرفنی تیمهای ملی داشتیم و از مربیان مختلفی استفاده کردیم. همه مربیان را رصد میکنیم و بر اساس نتایج، مربی برای تیمهای ملی انتخاب میکنیم و در بخش مربیگری هم دنبال چهرههای جدید هستیم.
رحیمی درخصوص برنامههای تیمهای ملی تکواندو تصریح کرد: فدراسیون جهانی تکواندو و اتحادیه آسیایی توقع نداشتند ما در المپیک پاریس نتایج به این بزرگی کسب کنیم. توقع زیاد شده و خود ما هم آرام و قرار نداریم و مطمئن هستیم که المپیک لس آنجلس خیلی به ما نزدیک است.
وی ادامه داد: چند استراتژی داریم که مهمترین موضوع این بود که تمرکزمان روی کار خودمان باشد تا انرژی تیم را هدر ندهیم. ما همه جا گفتیم برنامه اصلی ما المپیک ۲۰۲۸ است، چون میخواستیم فشار را از روی تیم دور کنیم. شما دیدید که بچههای ما چقدر خوب وارد زمین میشدند، چون آماده بودند.
رحیمی خاطرنشان کرد: الان برای المپیک بعدی برنامهریزی کردیم و در حال تکمیل کردن آن هستیم. یکسری تکلیف برای استانها تعریف میکنیم. برنامه محوری بای در ورزش حاکم باشد و همین کار را برای استانها انجام میدهیم. مثلا یک استان تا پایان ۲۰۲۵ باید حداقل یک بازیکن در مردان و یک نفر در بانوان به ما تحویل بدهد.
انتهای پیام/